Binnenkijken bij 't Knooppunt

Binnenkijken bij… restaurant ’t Knooppunt

In de videoreportageserie Binnenkijken bij… nemen we een kijkje bij een bedrijf of organisatie in Westerveld. Deze week kijken we binnen bij restaurant ’t Knooppunt in Havelte. Eigenaar Jan Pieter Nijenhuis geeft ons een rondleiding. Kijk je mee?

Café restaurant ’t Knooppunt is gevestigd in een meer dan een eeuw oud pand aan de Brink in Havelte. Het pand werd een aantal jaren geleden in oude glorie hersteld en het voormalige eetcafé werd verbouwd tot een sfeervol café en restaurant waar menigeen graag vertoeft. Het bedrijf wordt gerund door Jan Pieter Nijenhuis en zijn vrouw Ylona Wever.

In een eigentijdse en toch nostalgische ambiance voelen mensen van alle gading zich thuis. Vanuit het restaurant kun je de kok aan het werk zien in de open keuken. Jan Pieter: ‘We hebben gerechten voor elk wat wils, van 11 euro tot 25 euro. Vooral de drie- of viergangen verrassingsmenu’s zijn bij onze gasten erg gewild.’

Serre met heaters

Nieuw en prominent aanwezig is de nieuwe serre die dit voorjaar is gerealiseerd. Grenzend aan het restaurant vormt de serre een sfeervolle buitenkamer waar je kunt lunchen, dineren of borrelen.

Café

Het café is een gezellig punt waar je met je vrienden kunt samenkomen voor een gezellige avond of met familie een kopje koffie kunt drinken. Het aangrenzende groene terras met zowel tafels en stoelen als loungebanken is op mooie dagen een fijne plek om te vertoeven.

Feestlocatie

’t Knooppunt heeft twee zalen waarmee het een mooie feestlocatie is. De kleine zaal van ’t Knooppunt is een gezellige en warme gelegenheid voor allerlei doeleinden. Een moderne ruimte met een knipoog naar de nostalgie die bij het pand hoort. Het is een multifunctionele zaal geschikt voor feestjes, partijen en bruiloften, maar ook voor condoleances of vergaderingen. De zaal heeft een eigen terras. Ook de grote zaal kan voor dergelijke gelegenheden worden ingezet. Daar is ook een podium beschikbaar.

Feest op maat

Jan Pieter houdt van de persoonlijke aanpak. ‘Onze visie is dat we het de gasten optimaal naar hun zin willen maken. Of het nu voor een feest is in een van onze zalen of voor een feest op locatie, wij gaan altijd een persoonlijk gesprek aan met de opdrachtgever. We willen weten wat er in ze omgaat, wat voor gasten er komen, welke wensen en bijzonderheden er zijn. Op deze manier organiseren we ieder feest op maat, waarbij alles is afgestemd op de wensen en behoeften van de klant en zijn gasten. Deze manier van werken wordt zeer gewaardeerd.’

Café Restaurant ‘t Knooppunt

Dorpsstraat 21,  Havelte
Tel. 0521 – 341 226
www.knooppunt-havelte.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Deze inhoud is beschermd