Werkplek Hester Verkerk t Werkt

Een werkplek huren

Ben je het werken aan de keukentafel wel een beetje beu? Of wil je je klanten op een professionelere locatie ontvangen dan in je woonkamer? Huur dan een werkplek in een bedrijfsverzamelgebouw. In Westerveld hebben we Bedrijfsverzamelgebouw ’t Werkt aan de Hoofdweg in Nijensleek. Het pand biedt onderdak aan organisaties die actief zijn op het gebied van scholing, arbeid en coaching. Er zijn verschillende werkruimtes en een vergaderruimte beschikbaar die je voor een of meerdere dagdelen kunt huren. Ook kun je een vaste ruimte huren op een of meer vaste dagen. 

Hester Verkerk is zo’n vaste gebruiker. Sinds november 2018 is zij gemiddeld 3 tot 4 dagen per week in ’t Werkt te vinden. ‘Ik ben in 2007 mijn bedrijf Een Zorg Minder gestart. Het geven van trainingen of lessen doe ik op locatie, maar mijn overige werkzaamheden deed ik vooral thuis. Dat ging jaren prima, maar ik merkte steeds meer dat het lastig werd om werk en privé te scheiden.

Nu ‘ga ik naar mijn werk’. Ik sluit aan het eind van de dag mijn werkdag af, laat mijn laptop en andere spullen in mijn werkkamer en zet mijn werktelefoon uit. Dat voelt veel beter. Het is bovendien makkelijk en prettig om hier bezoek te ontvangen en te overleggen.

Fijne werkplek

Ik heb hier een superfijne werkplek, heerlijk ruim en licht en goede faciliteiten met koffie, thee, de mogelijkheid om iets op te warmen, goede wifi en airco. Je kunt hier rustig aan het werk en als je wil kun je iemand opzoeken en/of even kletsen of sparren. Wel mogelijkheden, geen verplichtingen. En er kunnen ook samenwerkingen ontstaan binnen het pand. Met Change Support Nu, een andere huurder in ’t Werkt ben ik bijvoorbeeld in gesprek en aan het onderzoeken of we iets voor elkaar kunnen betekenen op het gebied van training.

Je kunt hier ook even buiten zitten of een stukje wandelen in het hiernaast gelegen Sterrenbos. Omdat we gaan verhuizen naar de IJsselstreek, zal ik dit fijne kantoor moeten opgeven. Het is dan helaas te ver weg.’

Ben je geïnteresseerd in een werkplek in dit bedrijfsverzamelgebouw? Neem dan contact op met Ronald Visser of Sasja Visser en bespreek de mogelijkheden.

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd