Binnenkijken bij bedrijfsverzamelgebouw 't Werkt

Binnenkijken bij… Bedrijfsverzamelgebouw ’t Werkt

In de videoreportageserie Binnenkijken bij… nemen we een kijkje bij een bedrijf of organisatie in Westerveld. Deze week kijken we binnen bij Bedrijfsverzamelgebouw ’t Werkt in Nijensleek. Sasja geeft ons een rondleiding. Kijk je mee?

In 2017 ontwikkelden Ronald en Sasja Visser uit Nijensleek bedrijfsverzamelgebouw ’t Werkt. Het pand biedt onderdak aan bedrijven en organisaties die actief zijn op het vlak van scholing, arbeid en coaching. Het idee: verschillende partijen onder een dak verzamelen die elkaar kunnen versterken.

Bats Uitzendburo

Bats Uitzendburo is een van de bedrijven die onder het dak van het bedrijfsverzamelgebouw opereert. Het uitzendbureau van Ronald Visser bemiddelt in tijdelijke en vaste vacatures binnen de agrarische sector, de groenvoorziening en de grond-, weg- en waterbouw. Met zijn uitzendbureau helpen Ronald en zijn team mensen aan werk in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven.

Stichting Veuruut

Stichting Veuruut helpt onder dagelijkse leiding van Sasja Visser mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk en economische zelfstandigheid. De Winkel van Welleer onderdeel van een Leerwerktraject binnen Stichting Veuruut. De creatieve cadeaus die je er kunt kopen zijn gemaakt door deelnemers van het traject en vrijwilligers die hen ondersteunen.

Met een eigen leerwerkbedrijf in groen en techniek schoolt Veuruut mensen om die niet in reguliere trajecten passen in samenwerking met onderwijsinstanties en lokale bedrijven. In september is het leerwerktraject Installatietechniek van start gegaan.

Dorpshuisfunctie

’t Werkt is ook beschikbaar voor activiteiten uit het dorp. Daarmee vervult het een dorpshuisfunctie waar inwoners kunnen samenkomen.

Werkplek en vergaderruimte te huur

In ’t Werkt verhuren Ronald en Sasja ook werk- en vergaderruimtes. Er zijn verschillende werkruimtes en er is een vergaderruimte beschikbaar met een goede internetverbinding die voor een of meerdere dagdelen gehuurd kunnen worden. Ook kun je een vaste ruimte huren op een vaste dag.

Bedrijfsverzamelgebouw ‘t Werkt

Hoofdweg 22
8383 EG Nijensleek
www.twerkt.org
Tel: 06-52777511 / Tel: 06-26516383

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Deze inhoud is beschermd