Blog Alanda

Bedankt Sandra! – Blog Alanda

Nog eentje dan… Dat schreef Sandra in haar afscheidscolumn in de septembereditie van InWesterveld Magazine. Haar eerste column in het magazine was meteen haar laatste…

Vijf jaar geleden gingen vormgeefster Sandra Bos-Booij en ik samen het avontuur aan om een magazine te lanceren in Westerveld. Ontstaan vanuit: ‘Zullen we samen iets moois gaan maken?’, ‘Wat zou het leuk zijn om een tijdschrift te maken’, ‘Onze klanten vragen ons hoe ze hun bedrijf onder de aandacht kunnen brengen in de regio’.

De samenwerking en het magazine kwam er, we maakten er ieder half jaar weer iets moois van. Na de voorjaarseditie van 2020 gaf Sandra aan dat ze een andere uitdaging had gevonden. Met ingang van augustus zou ze als zij-instromer het basisonderwijs in gaan. In Westerveld, dat wel. En de kleine vormgeefopdrachten zou ze er bij kunnen blijven doen, maar tijd om twee keer per jaar alles aan de kant te zetten om een magazine te produceren, dát zal er niet meer zijn. Met pijn in haar hart moest ze afscheid nemen van ‘ons kindje’, het magazine dat we samen hebben opgezet en ontwikkeld.

‘Nog eentje dan…’ sloeg op die allerlaatste editie, de najaarseditie die we dit jaar al in september lieten verschijnen. Doordat de productie in de zomer plaatsvond, kon Sandra deze productie nog volledig draaien. Een afscheidsmagazine, haar laatste. En voor deze keer stond ik mijn plekje als vaste columnist af aan haar, voor haar eerste én laatste column ‘Nog eentje dan…’.

Bedankt Sandra!

Haar laatste magazine is twee weken geleden verspreid. Sandra is inmiddels al volop als leerkracht aan de slag. Deze week sluiten we deze periode van vijf jaar af met een etentje. Sandra, bedankt voor de samenwerking, bedankt voor de gezellige redactieoverleggen vol inspiratie en bedankt voor de mooie vormgeving van de verhalen in Westerveld. En veel succes op de basisschool met de kinderen van Westerveld!

Bedank Sandra ook!

Wil jij Sandra ook bedanken voor de mooie magazines die ze in de afgelopen vijf jaar heeft gemaakt? Laat dan een berichtje achter op Facebook of Instagram, stuur haar een persoonlijk kaartje of briefje via Comm|Vorm, Parkkamp 3, 7971 AL Havelte of mail haar via commvorm@gmail.com.

Lees hier Sandra’s afscheidscolumn uit de septembereditie van InWesterveld Magazine.

Alanda de Boer
Alanda
Onder de naam Alanda! marketing en communicatie runt Alanda de Boer haar communicatieadviesbureau in Dwingeloo. Alanda is een van de initiatiefnemers en makers van InWesterveld Magazine en ondersteunt bedrijven en organisaties in de communicatie naar hun klanten en doelgroepen. Op InWesterveld online schrijft ze regelmatig een blog over haar leven en werk in Westerveld.

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd