Binnenkijken bij Wij'S Uitvaartzorg

Binnenkijken bij… Wij’S Uitvaartzorg

In de videoreportageserie Binnenkijken bij… nemen we een kijkje bij een bedrijf of organisatie in Westerveld. Deze week kijken we binnen bij Wij’S Uitvaartzorg in Wilhelminaoord. Vanuit hun sfeervolle kantoor in Wilhelminaoord vertellen Bety en Kirsten over hun manier van werken.

Bety en Kirsten staan mensen bij als hun dierbare overleden is. Ze begeleiden en inspireren mensen om vorm te geven aan een passend afscheid. Een persoonlijk afscheid waar mensen met een warm gevoel op terug kunnen kijken.

Wij’S staat voor Wij Samen

Bety en Kirsten werken samen, met elkaar, maar vooral met de nabestaanden die ze begeleiden. Hun manier van werken is meer dan het organiseren van een uitvaart alleen. Ze begeleiden mensen in rouw bij het vormgeven van hun uitvaartwensen. Dit vraagt rust, aandacht en tijd.

Keuzevrijheid

Ook als je verzekerd bent of lid bent van een uitvaartvereniging ben je niet verplicht de uitvaart te laten regelen door de aan hen verbonden uitvaartonderneming. Je kunt ook kiezen voor een zelfstandig uitvaartbegeleider zoals Wij’S en je polis gebruiken om de kosten te dekken.

Maatwerk

Wij’S Uitvaartzorg biedt altijd maatwerk. Ze kunnen alles uit handen nemen of alleen meekijken over de schouder. Het is allemaal mogelijk. Wat ze ook erg belangrijk vinden is het betrekken van kinderen bij een uitvaart, passend bij hun leeftijd. Bety en Kirsten hebben beide ervaring met rouwbegeleiding van kinderen en leggen in gemakkelijke taal uit wat er om hen heen gebeurt.

Wij’S Uitvaartzorg

J.H. van Woldastraat 4
8384 DC Wilhelminaoord
Tel. 0521-700250
www.wijsuitvaartzorg.nl

Meer lezen over Wij’S Uitvaartzorg? Lees onderstaand artikel dat eerder is gepubliceerd in de voorjaarseditie van 2020 van InWesterveld Magazine.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Deze inhoud is beschermd