Binnenkijken bij De Bloemerij

Binnenkijken bij… De Bloemerij

Ga mee met InWesterveld Magazine en kom ‘Binnenkijken bij…’ De Bloemerij in Dwingeloo. Tussen de kleurrijke bloemen vertelt medewerkster Liesbeth vertelt over de bloemenwinkel.

Bloemenwinkel De Bloemerij

Op 17-jarige leeftijd had Ben Huisman al een creatieve ondernemersgeest. In een hoek van de hobbywinkel ’t Stiggeltien van zijn ouders in Dwingeloo begon Ben een bloemenhoek. Hij regelde zelf de inkoop en verkoop van de bloemen en maakte mooie bloemstukken en boeketten. Daarmee is zijn liefde voor bloemen ontstaan en in 1995 opende zijn eerste bloemenwinkel in Havelte. Later kwamen daar de winkels in Ruinerwold en Dwingeloo. Samen met zijn vrouw Roelien en hun medewerkers. De

Verse bloemen

In de winkel vind je een keur aan bloemen en planten. Snijbloemen van goede kwaliteit haalt Ben twee keer per week persoonlijk van de veiling. Zijn bloemenkeuze is gebaseerd op kwaliteit en de wil om voortdurend te blijven verrassen. De medewerkers in de winkels verwerken de bloemen tot kleurrijke boeketten.

Plezier in het werk

Liesbeth is een van die medewerkers die al enkele jaren in de Bloemerij werkt. ‘Het is superleuk werk, mooi met bloemen, mooi met mensen. We hebben veel plezier in ons werk. Een leuke tip: Geef eens een bloemenabonnement cadeau!’

Trends in bloemenland

Ben houdt de trends in bloemenland en op het gebied van interieurstyling nauwgezet in de gaten. Daarover schrijft hij in zijn vaste blog Bloementips van Ben op deze site. Wist je trouwens dat De Bloemerij ook de bloemen schenkt waarmee we in de papieren glossy in de rubriek ‘Een bloemetje voor…’ vrijwilligers in het zonnetje zetten?

Bloemerij
Havelte

Egginklaan 2-6
7971 CA Havelte
Tel. 0521 343168

Bloemerij Dwingeloo

Heuvelenweg 6a
7991 CK Dwingeloo
Tel. 0521 593254

Bloemerij Ruinerwold

Havelterweg 5-7
7961 BC Ruinerwold
Tel. 0522 482346

www.debloemerij.com

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd