Blog Susanne Met Liefde

Met liefde! – Blog Susanne

De afgelopen maanden was ik minder druk dan daarvoor. De reden is bij iedereen wel bekend. Daardoor heb ik van alles gedaan wat ik al tijden vooruit schoof.

Mijn bank, Lodewijk genaamd, heeft eindelijk een nieuw jasje! Twintig jaar geleden heb ik hem bekleed met een beige harige stofje voor een collega. Na drie verhuizingen kwam Lodewijk weer bij mij en nu staat hij alweer tien jaar in mijn atelier. Naast Lodewijk ligt al jaren en rol stof voor zijn nieuwe jas! Met liefde heb ik hem eindelijk opnieuw geverfd en bekleed. Nu is hij niet meer smoezelig beige en zwart maar fris lentegroen en wit!

Daarnaast heb ik een aantal quilts afgemaakt voor twee lieve vriendinnen die, om verschillende redenen, er zelf niet aan toe kwamen. Hoe mooi is het dat ik, wat zij met liefde zijn begonnen, af kon maken voor ze. Dankbaar werk!

Ook ben ik druk bezig geweest met ontwikkelen van een nieuwe workshop! Ik ben zeker geen wintermens, maar van kerstsfeer word ik wel blij! Het eerste kerstliedje van dit jaar hoorde ik op de radio. Ik was onderweg naar huis, zorgde voor een glimlach. Hoewel zelfs ik Chris Rea in september wel erg vroeg vond kreeg ik er wél inspiratie van. Zo bedacht ik een leuke workshop waarin ik een combinatie maak tussen vilten van bloemen en bessen van zachte gekleurde wol, groen uit de tuin en het opmaken van een kerstkrans.

Juist dit jaar, waarin veel niet kan, hoor ik van veel mensen dat ze het fijn vinden om creatief bezig te zijn met elkaar.  Daarom zijn jullie van harte zijn welkom in mijn atelier voor een gezellige kerstworkshop in november, niet meer dan 3 mensen tegelijk en met 1,5 meter afstand. Ik deel mijn passie voor kerst en voor creativiteit met liefde!

Liefs, Susanne

Genieten van mijn tuin - Susanne Hurenkamp
Susanne Hurenkamp
Susanne Hurenkamp kan haar ei kwijt bij haar bedrijf Kleur je Hart, een heerlijke plek waar kunst, creativiteit, buitenleven en gezelligheid samenkomen! In haar atelier in Geeuwenbrug werkt ze zowel aan eigen werk als aan opdrachten. Susanne laat graag haar innerlijke kind spreken en gebruikt graag sprookjes als inspiratie om te schrijven en theatervoorstellingen te maken. Ook haalt ze haar inspiratie uit de natuur. Voor InWesterveld Magazine online schrijft ze iedere maand over kunst en natuur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Deze inhoud is beschermd