Binnenkijken bij Taribush

Binnenkijken bij… Taribush Uitjes

Midden in de bossen van Nationaal Park het Dwingelderveld, bij Lheebroek, Dwingeloo is op terrein De Marke een bijzonder bedrijf gevestigd: Taribush Uitjes. Medewerker Jorn leidt ons rond over het terrein waar groepsuitjes plaatsvinden. Kijk je mee?

Taribush organiseert groepsuitjes in de natuur, zoals bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en familiedagen. Daarnaast verhuurt Taribush een unieke groepsaccommodatie. Eigenaren Harrie Kerssies en Marthijn Wolting en hun medewerkers laten je dagelijks zien hoe je ook als volwassene altijd kunt blijven buitenspelen in de natuur.

Relaxe groepsuitjes

De instelling van Martijn en Harrie is om niet ingewikkeld te doen. En dat straalt het bedrijf ook uit. Je kunt het gehele jaar terecht bij Taribush voor uiteenlopende groepsuitjes voor mensen die het leuk vinden om buiten en in de natuur te zijn. Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of teambuilding, altijd geldt: Het moet voor iedereen leuk zijn.

Alles mag en niets moet

Doe alsof je thuis bent. Dat is de unieke sfeer die er op het terrein hangt. Ontspan en voel je vrij om te doen waar je zelf zin in hebt. Pak bijvoorbeeld zelf je drankje of iets lekkers te eten. Wil de een iets actiefs en de ander iets ontspannends? Zijn er volwassenen en kinderen? Geen probleem, er is voor elk wat wils.

Op het terrein zijn verschillende gezellige hoekjes gecreëerd waar je met je groep heerlijk kunnen vertoeven in de natuur.  Of het nu een daguitje is, of een avond, of je met een groep van 12 mensen bent of van 250 mensen, je voelt altijd die intieme sfeer waarbij alles mag en niets moet.

Een groepsuitje in de natuur bij Taribush vormt de ideale gelegenheid om elkaar op een andere manier beter te leren kennen. Er is een combinatie van activiteiten mogelijk zoals wandelen met de geit, bosgolf of boogschieten. Of kies voor een van de leuke speurtochten.

Het Mysterie van de Winterwieven

In de winter is het Mysterie van de Winterwieven erg populair. Het is een spannende escaperoom-ervaring waarbij je probeert Aagje te bevrijden, die in de grijpgrage handen van de Winterwieven is gevallen. Tijdens verschillende activiteiten, puzzels en opdrachten moet je deze mysterieuze wezens te slim af zijn. Al puzzelend, met slimheid en wijsheid en vooral: je boerenverstand kom je tot de oplossing.

Met een warm dekentje bij het houtvuurtje kun je na gedane arbeid nog even heerlijk napraten met een hapje en een drankje. Maar je kunt natuurlijk ook binnen bij de warme houtkachel gaan zitten.

Taribush is ook geschikt voor groepsuitjes in de winter
Een van de groepsuitjes: Het Mysterie van de Winterwieven.

Overnachten

Blijven overnachten met je groep is ook geen probleem. De kampeerboerderij heeft een sfeervolle groepszaal met houtkachel, luxe en ruime keuken, toilet en een slaapzaal. Daarnaast heeft de groepsaccommodatie 2 safaritenten met 6 slaapkamers. De sanitaire voorzieningen vind je in een losstaand gebouw. De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 36 personen.

Taribush

Lheebroek 30a, Dwingeloo
Tel. 0521 597215
www.taribush.nl

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd