Yin Yoga

Yin yoga, zachte yoga voor 60-plus

In samenwerking met Ron Julia Root

Ben jij een 60-plusser en zou je het leuk vinden om in het najaar mee te doen met een Yin yoga groepje voor 60-plussers? Meld je dan aan bij Ron Julia Root in Diever.

Ron Julia runt een praktijk voor coaching en psychosociale hulpverlening in Diever. Daarnaast geeft ze Mindfulnesstrainingen en Yin yogalessen in Diever en Dwingeloo. ‘Ik beoefen al lang allerlei vormen van yoga. Omdat er veel mensen met spanningsklachten in mijn praktijk kwamen en komen, bedacht ik een jaar of vijf jaar geleden hoe fijn het zou zijn om naast psychosociale therapie en mindfulnesstrainingen, ook een zachte vorm van yoga aan te bieden. Ik ben de opleiding tot Yin yoga teacher gaan doen en sinds begin 2018 verzorg ik op de vrijdagmiddag Yin yoga- & Mindfulnesslessen in Dwingeloo.’

Yin yoga

Yin yoga is een zachte vorm van yoga, waar je diep van ontspant en die geen spierkracht vraagt.  Deze vorm van yoga maakt je soepeler en leniger, waardoor je gemakkelijker  en met meer zelfvertrouwen beweegt. Je hebt er geen ervaring met yoga voor nodig. 

Ron Julia

Ron Julia vraagt zich af of er 60-plussers zijn die belangstelling hebben voor deze zachte ontspannende vorm van yoga. ‘Ik ben zelf ook 60-plus en misschien sterkt dat leeftijdsgenoten om met me mee te doen. Als de belangstelling groot genoeg is, dan starten we in het najaar een groepje. De locatie wordt ergens in een mooie zaal in Diever of Dwingeloo. De lessen zullen overdag plaatsvinden, niet ’s avonds.’

Mocht je belangstelling hebben voor deze zachte yoga, neem dan contact op met Ron Julia via 06 13604362 of info@praktijkajroot.nl of kijk op haar website.

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd