wat eten we vandaag? Gerookte ribeye

Wat eten we vandaag? Gerookte ribeye

Nu de restaurants tijdelijk zijn gesloten, moeten we zelf weer achter het fornuis. Of toch niet? Nee hoor, de vele restaurants in Westerveld hebben een mooi aanbod aan afhaal- en/of bezorggerechten.

Vandaag gaan we voor de gerookte ribeye van Restaurant de Sluiswachter in Dwingeloo/Dieverbrug. Bij de Sluiswachter heb je keuze uit een drie- en vijfgangenmenu. Het driegangenmenu kost €24,50 per persoon en het vijfgangenmenu kost €34,50 per persoon. Bij het afhalen krijg je een maaltijdbox mee en deze maak je thuis af door middel van een bijgevoegd stappenplan. De box is twee dagen houdbaar mits deze gekoeld wordt bewaard.

afhalen sluiswachter gerookte ribeye

Naast de gerookte ribeye kan je bij de Sluiswachter ook andere gerechten afhalen zoals knolselderijsoep, rollade van lende en stoofvlees en Drentse kazen. Door hun regelmatig wisselende menu is er veel variatie tussen de afhaalmogelijkheden.

De maaltijdboxen zijn af te halen van donderdag tot en met zondag tussen 16.00 en 18.00 uur. Je kunt je bestelling doorgeven via WhatsApp 06-38886250 of via de mail info@restaurantdesluiswachter.nl. Eet Smakelijk!

Afhaalmogelijkheden Sluiswachter

Het menu bij de Sluiswachter wisselt ongeveer elke twee weken. Kijk op de site voor de actuele afhaalkaart.

De Sluiswachter in Dwingeloo

Dieversluis 2
7991 RM  Dwingeloo
Tel. 06-38886250
info@restaurantdesluiswachter.nl
www.restaurantdesluiswachter.nl

Afhalen bij de Sluiswachter kan op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 16.00 tot en met 18.00 uur. Bestellen kan tot 20.00, een dag voor afhaal.

En wat eet jij morgen in Westerveld?

Bekijk wat je nog meer kunt afhalen in Westerveld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Deze inhoud is beschermd