uelenspieghel

Kom tot rust in een pipowagen

De afgelopen maanden komt het steeds vaker voor dat mensen niet lekker in hun vel zitten. We kennen het bijna allemaal, je zit niet lekker in je vel en het allerliefste kom je je bed niet eens uit. We eten slecht of helemaal niet en zitten in een gigantische put waarin het lijkt dat je er nooit uit zal komen. Daarom is het heerlijk als je je even terug kan trekken in een omgeving met veel rust, ruimte en natuur.

De Uelenspieghel uit Uffelte heeft hier iets op bedacht. Sinds de vraag naar rust, ruimte en natuur is toegenomen heeft de Uelenspieghel een nieuw arrangement samengesteld. Zij bieden een natuurweekend in een pipowagen in de bossen van het Holtingerveld aan. Hier ben je even los van het dagelijks leven en kan je jezelf onderdompelen in rust.

De pipowagen

Tijdens het natuurweekend slaap je in een tweepersoons pipowagen, hier betaal je €65 per nacht door de weeks en €75 per nacht in het weekend. Tijdens het verblijf kan je gebruik maken van de sauna, hiervoor betaal je €10 per persoon.

Workshops

Om extra tot rust te komen bied de Uelenspieghel workshops zoals shiatsu, healings, sjamanistisch paardenwerk, mindfullness, intuïtief schilderen, houtbewerken en wilde planten- en kruidenwandeling.

Ook workshops zonder overnachting

De workshops zijn bij het verblijf in te boeken echter is het ook mogelijk om de workshops zonder overnachting te boeken. De kosten van de workshops zijn in overleg.

Pipowagen-Uelenspieghel

Rust, ruimte en natuur

Ben jij er aan toe om er even tussen uit te gaan en heb jij behoefte aan rust, ruimte en natuur? Dan is de Uelenspieghel de plek voor jou. Mocht jij interesse hebben in een natuurweekend in een van de twee pipowagens van de Uelenspieghel in combinatie met de workshops. Of boek jij liever een losse workshop of overnachting dan kan je contact opnemen via info@uelenspieghel.nl.

De Uelenspieghel

Winkelsteeg 5
7975 PV Uffelte
Tel: 0521 351331
info@uelenspieghel.nl
www.uelenspieghel.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Deze inhoud is beschermd