Mijn droom Blog Rilana

Mijn droom – Blog Rilana

In mijn vorige blog vertelde ik dat ik weet wat ik wil en dat ik een diep verlangen heb, een droom! Al jaren fantaseer ik hierover, ik maak collages, ik schrijf erover en maak beelden in mijn hoofd. Ik kijk in de auto om me heen naar mooie plekken of zoek op internet.

Ik hou van de natuur en zou het fantastisch vinden om op een plek te wonen in een Tiny House, waar ik omringd ben met de natuur en zo het bos in loop of een weids uitzicht heb. Meebewegen met de seizoenen. De ruimte om me heen is omringd met eetbare planten en bomen. Een klein voedselbosje. Er is ruimte voor wat tenten en er staan twee kleine verhuuraccommodaties die ik zelf heb ingericht. Er zijn dieren, een moestuin, een kas met keukentje, een minibieb en een atelier. We maken ook onze eigen verzorgingsproducten en alles is op natuurlijke basis en met natuurlijke materialen, milieubewust en meest zelfvoorzienend. 

Tiny house mijn droom blog rilana

In het atelier van mijn droom komen jongeren met een beperking. Samen draaien we de dag en helpen we elkaar. We maken de ‘camping’ op orde, verzorgen de dieren en werken in de tuin. In het atelier zijn tal van mogelijkheden tot creativiteit. De spullen die we maken kunnen worden verkocht in een kraampje aan de weg. Alles mag en niets hoeft, alles komt zoals het komt, ieder in zijn eigen flow. Yoga en mindfulness zijn dagelijkse rituelen om bewust in het moment te kunnen zijn, dicht bij jezelf, in je eigen kracht en energie. 

Ik zie een hangmat, een stilteplek, water voor een frisse duik en veel groen. Wat lijkt me dat heerlijk om met deze jongeren de dag door te slenteren. Hen te kunnen ondersteunen en helemaal te laten zijn zoals ze zijn. Hen helemaal in hun eigen waarde laten en dat bieden wat zij nodig hebben. Ik zou een blog bijhouden of een Instagrampagina waarin ik onze avonturen deel om anderen te inspireren en te motiveren. 

Zie jij het ook al voor je? Wellicht is de plek er al, maar heb ik hem nog niet gevonden. Wellicht is er nog íets nodig voordat ik er mag landen. De tijd zal het leren. Mijn intentie is gezet. Vol vertrouwen, midden in mijn transformatieproces, voel ik aan alles dat het eraan komt!

Liefs, Rilana

Rilana Punt
Rilana Punt
Rilana Punt is nieuwetijdskindercoach en kinderyogadocente. In haar Praktijk Ayana Dwingeloo ondersteunt ze kinderen en jongeren door ze nieuwe inzichten in zichzelf te laten ontdekken en ontwikkelen. Dit doet ze met creatieve werkvormen, yoga & mindfulness en natuurcoaching. Haar insteek is observeren en kijken vanuit het kind. Rilana is zeer betrokken bij de natuur, waar ze tot rust komt en geniet. Voor InWesterveld online schrijft ze tweewekelijks over haar visie op het leven en op kinderen.

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd