VT wonen & design beurs

In mijn vorige blog schreef ik dat ik deze keer meer uitleg zal geven over het materiaal van de stukken en de bijpassende woonstijlen. Maar die schuif ik even door naar de volgende keer, want ik ben naar de VT Wonen & Design beurs geweest. Ik vind het leuk om mijn bevindingen met jullie te delen. 

7 vt wonen design beurs

Er waren bijna 200 woonmerken met hun nieuwste collecties, woonnieuws en natuurlijk de nieuwste woontrends. Er werden veel duurzame merken en makers gepresenteerd. Want alles kan duurzaam, van de vloer tot de muur en van je beddengoed tot de bank. Ik kan natuurlijk niet alles wat ik gezien heb met jullie delen, daarom heb ik een aantal interieuritems eruit gehaald die mij aanspraken. 

Wijn- en whiskyvaten

Zo vond ik onderstaande meubelen van Barrel Atelier, superleuk, gemaakt van wijn- en whiskyvaten. De wijnvatmeubelen zijn creatief, stijlvol, mooi afgewerkt en een echte eyecatcher voor in de tuin. Het assortiment is zeer gevarieerd. Van wijnvatstoelen tot wijnvatstatafels en van regentonnen tot een complete tuinset. Stoere, eerlijke producten van nu. No-nonsense producten die ze met veel liefde en enthousiasme zelf ontwerpen en maken.

Verlichting inclusief geluid

Hieronder nog een mooie eyecatcher. Een gecombineerde verlichtings- en geluidssysteem. Een heel innovatief systeem voor buitenverlichting met led-technologie in natuursteen. Elk product is uniek, net zoals het materiaal. De bediening en activering kan zelfs via wifi, waarbij meerdere zones programmeerbaar zijn. Hiermee creëer je zowel licht als muziek in je tuin. 

verlichting inclusief geluid

De afzuigkap

De mogelijkheden van een afzuigkap breiden zich steeds meer uit. Zoals je op onderstaande foto’s kunt zien is de afzuiging verwerkt in een mooie design lamp en op de andere foto in een frame boven het keukeneiland. De vormgeving, de aankleding, de kleur, de verlichting en de kwaliteit van aanzuiging zijn de hoogwaardige componenten die hierbij worden geselecteerd in samenspraak met technische experts. De mogelijkheden zijn groot en breiden zich steeds verder uit. Super uniek en origineel!

afzuigkap

De schommeltafel

De schommeltafel van Four Dukes, hoe grappig is dat. Een unieke combinatie van een tafel met schommels. In vele varianten verkrijgbaar. De stabiele structuur is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, waardoor de schommeltafel jarenlang een mooie uitstraling zal hebben. De poedercoating van het staal zorgt voor een extreem duurzame coating die bestand is tegen slijtage en krassen. Leuke toevoeging voor de horeca of als je op een nieuwe manier wilt genieten van je tuin!

schommeltafel

De badkamer

Onderstaande foto wilde ik jullie zeker niet onthouden. Een mooie ‘vintage’ badkamer. Het grappige is dat je ook in de badkamer wereld het ‘oude’ weer terug ziet komen. De nieuwe badkamer concepten van JEE-O hebben een robuust en krachtig design en zijn onderscheidend in eenvoud. Het vertrekpunt van een nieuwe collectie is een vrijstaande douche waarbij design voorop staat. Hierna wordt de functionaliteit toegevoegd. De douches hebben een stoer uiterlijk en on de grote douchekop kun je heerlijk genieten zowel voor binnen in de badkamer als buiten bij het zwembad of hottub.

Het was een gezellige en innoverende dag! Ik ben weer op de hoogte van de nieuwe trends, mogelijkheden, nieuwe collecties etc. etc. 

In mijn volgende blog ga ik weer verder met de materialen en hun interieureffecten.

Karin van Zegeren
Karin van Zegeren
Karin van Zegeren uit Dwingeloo is binnenhuisarchitect, interieurstylist, verkoopstylist, interieurfotografe en 3D-tekenaar. Met haar eigen bedrijf KvZ Interieur Ontwerp & Advies maakt ze interieurontwerpen en geeft ze adviezen voor inrichting en styling van woningen of bedrijfspanden. Haar ontwerpen zijn uniek, origineel en persoonlijk, maar vooral praktisch en functioneel. Voor InWesterveld online geeft ze maandelijks advies voor jouw interieur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Deze inhoud is beschermd