#TROTS

#TROTS

Daar is ie dan! De nieuwe voorjaarseditie van InWesterveld Magazine. InWesterveld Magazine bestaat 5 jaar en daarom kreeg dit jubileumnummer het thema Trots. Rond 14 april heeft ieder huishouden in Westerveld het magazine in de brievenbus.

Je hebt het al gezien: het magazine heeft een make-over gekregen. We starten dit jubileumjaar met een vernieuwd team, een nieuwe look, vernieuwde inhoud en een digitaal ‘zusje’: InWesterveld eMagazine.

De makers

Naast initiatiefnemer en tekstschrijver Alanda de Boer zijn aan het team toegevoegd vormgevers Merlijn Enserink en Marloes Lubberding en fotograaf Inge Dijkinga. Een blik met nieuwe inspiratie en creatieve ideeën werd opengetrokken waarmee we de komende vijf jaren zeker vooruit kunnen.

Nieuwe rubrieken

Met een frisse blik ontwikkelden we nieuwe rubrieken, in samenwerking met enthousiaste ondernemers in Westerveld. Zo vind je in dit magazine een kledingrubriek en een receptenrubriek die je ook in de volgende magazines terug gaat vinden. Ook nieuw zijn de routetips voor tochtjes door de natuur, de boekentips in de rubriek Leesvoer en de rubriek Favorieten van… waarbij een inwoner zijn/haar favoriete producten en winkels in Westerveld aanprijst. Andere initiatieven en samenwerkingen zijn nog in ontwikkeling.

Wie jarig is trakteert

Om ons jubileum te vieren geven we in samenwerking met verschillende bedrijven in Westerveld cadeaus weg. Als hoofdprijs hebben we een complete make-over met een nieuwe outfit, make-up en kapsel en jouw foto in de komende septembereditie. Ook kun je een weekendje weg winnen, een kledingbon een escaperoomervaring en nog veel meer aantrekkelijke prijzen. Om voor zo’n cadeau in aanmerking te komen hoef je je alleen maar aan te melden voor het digitale magazine en je keuze uit de vele cadeaus te maken.

Trots op het 5-jarig bestaan van InWesterveld magazine

Trots

We zijn niet alleen trots dat we al 5 jaar zo’n mooi magazine mogen maken met de vele inspirerende verhalen in Westerveld. Waar TROTS vooral voor staat is dat we met z’n allen trots kunnen zijn om hier te wonen en te werken. En dat is precies waarvoor we dit magazine maken.

Met dit tiende magazine maken we een start voor de volgende 5 jaar InWesterveld magazine waarbij we zowel offline als online de inwoners van Westerveld met een andere insteek vertellen over wonen, werken, leven en al het andere wat Westerveld zo mooi maakt.

Bezorging

Het magazine wordt in de week van 14 april huis-aan-huis verspreid onder alle huishoudens in Westerveld exclusief de adressen met een nee / nee sticker. Heb je het na 16 april nog niet ontvangen? Geef dit dan door via klachten@benl-groep.nl of haal (na 16 april) een exemplaar bij een van de vier supermarkten in Diever, Dwingeloo, Havelte en Vledder. Voor de mensen van buiten Westerveld komt er binnenkort een digitale bladerversie op deze site beschikbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Deze inhoud is beschermd