Schoonheidsslaapje Advies van Sanne

Schoonheidsslaapje – Advies van Sanne

Door de coronaperiode merken wij dat veel mensen bewuster energie willen steken om goed voor zichzelf te zijn en gezond te blijven. Ik heb dan ook een aantal tips wat je zelf kan doen om jouw huid goed te blijven verzorgen.

Gezond van binnenuit

De huid is een spiegel van jouw gezondheid. Heb je problemen met je darmen, dan heb je in de meeste gevallen ook problemen met je huid. Dit kan zich uiten in een onrustige huid met roodheid en pukkels. De meeste problemen ontstaan door zuivel, suikers, chocola en vet eten. Door een van deze voedingsmiddelen een tijdje weg te laten uit het voedingspatroon kun je misschien de oorzaak vinden.

Thuis peelen

Met een peeling verwijder je de dode huidcellen die in de bovenste laag van de huid zitten. Hoe meer dode huidcellen er zijn, hoe doffer de huid eruitziet. Door de huid te verdunnen verbetert de algehele huidconditie. Doe dit niet met een scrub waar een korrel in zit, deze beschadigt juist de bovenste laag. Met de sleep glycolic kun je tijdens het slapen je huid verbeteren. Het is een thuispeeling op basis van glycolzuur. Hierdoor kun je op een gecontroleerde manier je huid exfoliëren. Deze peeling is speciaal ontworpen in de coronaperiode, om toch thuis goed jouw huid te kunnen onderhouden.

schoonheidsslaapje - thuispeeling

Heb je vragen over de producten of wil je graag wat meer informatie over onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op de website.

Behandelingen kunnen (gedeeltelijk) vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Liefs, Sanne

Sanne Zoer
Sanne Zoer is huidtherapeut. Sinds januari 2015 runt ze haar eigen Praktijk voor Huidtherapie in Dwingeloo. Ze richt zich vooral op huidtherapeutische behandelingen en laserbehandelingen. In InWesterveld Magazine geeft ze in de rubriek Advies van Sanne interessante tips.

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd