Nieuwe vriend- blog susanne

Nieuwe vriend – Blog Susanne

Klein, mollig, superzacht. Onze nieuwe vriend is gearriveerd! Het is een ridgeback puppy, genaamd Leo! Leo is in juni bij ons komen wonen. De eerste nachtjes waren wennen, voor hem en voor ons. Het was even geleden dat we er ’s nachts uit moesten voor een plasje.

Gelukkig ging het snel, nu loopt hij dagelijks door de tuin, waar de hele maand september een beeldenexpositie van cursisten te zien is! Hij dartelt om me heen als ik de strijd met het gras in de borders aanga. Leo houdt ook, net als ik, van bloemen plukken…

Je kunt hem ook tegenkomen in het atelier. Deze maand starten de workshops en lessen speksteen bewerken weer. En volgende maand zijn er workshops in het kader van Oktober Kindermaand. Hij zal jullie allen kwispelend onthalen! Deze periode zal de houtkachel in het atelier weer gezellig branden. Mijn inschatting is dat hij, net als onze vorige ridgeback, veelvuldig naast de warme kachel in slaap zal vallen.

Ben je niet zo dol op honden en wil je de tuin, een cursus of workshop bezoeken, meld het dan van tevoren. Want ja, een jonge hond is druk, zeker als je LEO heet… Lomp En Onbenullig!

Liefs, Susanne

Susanne Hurenkamp
Susanne Hurenkamp
Susanne Hurenkamp kan haar ei kwijt bij haar bedrijf Kleur je Hart, een heerlijke plek waar kunst, creativiteit, buitenleven en gezelligheid samenkomen! In haar atelier in Geeuwenbrug werkt ze zowel aan eigen werk als aan opdrachten. Susanne laat graag haar innerlijke kind spreken en gebruikt graag sprookjes als inspiratie om te schrijven en theatervoorstellingen te maken. Ook haalt ze haar inspiratie uit de natuur. Voor InWesterveld Magazine online schrijft ze iedere maand over kunst en natuur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Deze inhoud is beschermd