InWesterveld eMagazine

Nieuw: InWesterveld eMagazine

In het jaar dat InWesterveld Magazine 5 jaar bestaat starten we met iets nieuws! Naast twee keer per jaar een papieren magazine in je brievenbus, kun je je vanaf nu gratis abonneren op het maandelijkse digitale magazine. Deze maand, januari 2021, lanceren we het eerste eMagazine.

InWesterveld eMagazine

Met het maandelijkse digitale magazine vullen we de twee ‘gaten’ tussen de twee fysieke magazines. Het idee is hetzelfde: een magazine over wonen, werken, leven en al het andere wat Westerveld zo mooi maakt. Met zo gevarieerd mogelijke artikelen over Westerveld en haar inwoners. Met mooie foto’s én videobeelden, iets wat we in het papieren magazine niet kunnen meenemen.

Inwoners betrekken

In het eMagazine belichten we de inwoners, want ons motto is: in iedereen schuilt een mooi verhaal. Zo doen we ook regelmatig oproepjes om de mening van de inwoners te peilen of een foto of verhaal in te sturen. Net als we in het papieren magazine doen. Heb jij een mooi verhaal? Meld je dan bij ons.

Aanbiedingen en acties

Ook de lokale ondernemers presenteren zich in het magazine. Misschien hebben ze wel een leuke aanbieding of actie voor je. En natuurlijk ontbreekt de Prijspuzzel niet, waarmee je iedere maand leuke prijzen kunt winnen.

Thema januari: Een nieuwe jaar, nieuwe kansen!

Het eerste magazine verschijnt half januari en heeft als thema: Een nieuwe jaar, nieuwe kansen! Met een bijzonder jaar achter ons ligt er een nieuw jaar voor ons open. Wat gaan we er van maken met z’n allen? Hoe voelt dat, zo’n onbeschreven agenda waarin je zelf je leven kleur kan geven? En heb jij goede voornemens, ga jij je leven beteren? En hou je ze vol, die goede voornemens? Of vind je het allemaal maar onzin?

Vaste rubrieken

Verder maak je in deze eerste online editie kennis met de bloggers van InWesterveld online en leer je de Makers een beetje kennen. Zij komen iedere maand terug. Ook nemen we iedere maand een kijkje in het boerenleven. Verder belichten we in ieder emagazine een goed doel.

Inschrijven

Als je je inschrijft, ontvang je iedere maand een gratis digitaal magazine in je mailbox boordevol met leuke artikelen, mooie foto’s, interessante blogs en nog veel meer. Kortom: alles wat je van InWesterveld gewend bent, maar dan digitaal én iedere maand. Schrijf je NU in en ontvang binnenkort de januari editie in jouw mailbox!

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd