Blog Ron Julia Root

BLOG RON JULIA – Mindful bootcamp in de buitenlucht

Het is voorjaar! Dan wordt het makkelijker om naar buiten te gaan en in beweging te komen. Lekker bewegen in de buitenlucht op je eigen niveau! Voor iedereen fijn, maar vooral ook als je bijvoorbeeld stressklachten hebt, angst ervaart voor bewegen of niet weet hoe je dit het beste kunt opbouwen. Juist dan is de drempel vaak hoog, zeker als je het in je eentje moet doen.

Voor iedereen die in beweging wil komen verzorgen we in de periode mei-juni vijf keer een Mindful Bootcamp op de zondagochtend. Mindful Bootcamp is ideaal voor wie een combinatie van inspanning en ontspanning zoekt in de buitenlucht. Het is een speelse combinatie van workout-oefeningen, hatha & yin yoga en mindfulness. Een superfijne manier om je fitter te voelen en echt te ontspannen. Ook in de topsport raakt deze combinatie steeds meer ingeburgerd.

De lessen duren 5 kwartier. We beginnen met een fijne workout voor kracht, conditie en balans en aansluitend doen we een rustiger (Hatha en Yin) Yogasessie. De les sluiten we af met een zittende of liggende Mindfulness ontspanning.

Je kunt de workout in je eigen tempo en op je eigen niveau doen. Alle oefeningen en yogahoudingen worden aangepast aan jouw mogelijkheden, je hoeft dus geen ervaring te hebben met bootcamp of yoga. Als je wel ervaring hebt, zorgen we voor voldoende uitdaging.

Informeer naar de data op een buitenlocatie in Dwingeloo. Bij slecht weer gaan we naar binnen.

Ron Julia Root en  Monique Uneken

Monique Uneken en Ron Julia Root

Praktijk drs. A.J. Root Diever
Ron Julia Root
Tel. 06 1360 4362
info@praktijkajroot.nl

Fysioplus Diever/Dwingeloo
Monique Uneken
Tel. 06 1491 3410
monique@fysioplusdiever.nl 

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd