Sanne Huidtherapie

Advies van SANNE – Lente

Eindelijk! Na maanden afzien en lijden onder de kou en de droge lucht kan je huid opgelucht ademhalen: de lente is er! Het wordt echter ook hard werken voor je huid

Facials

Wij hebben sinds kort nieuwe behandelingen toegevoegd, waardoor wij nog meer verschillende huidtypes specifieker kunnen helpen. Aangezien iedere huid uniek is, passen wij alle behandelingen aan op de conditie van de huid op dat moment. Een groot gedeelte van onze facials bestaat uit chemische peelings, waardoor wij veel problemen aan kunnen pakken en de gezonde huid nog meer kunnen laten stralen.

Less is more

Veel mensen gebruiken het hele jaar door dezelfde dag/nacht crème, maar als het weer verandert is het van groot belang om ook de huidverzorging hier op aan te passen. In de zomer is bescherming tegen de zon bijvoorbeeld van belang. Uiteraard blijft een goede hydratatie het hele jaar erg belangrijk! Een tekort aan vocht zorgt tenslotte voor uitdroging met fijne lijntjes en een doffe huid als gevolg. Gebruik dus een hydraterend serum onder je dag en/of nachtverzorging en je gaat veel meer stralen.

Zon

De dagen worden langer en dat betekent meer zonuren. Erg lekker natuurlijk om daar een paar zonnestralen van op te vangen. Dit zorgt door de aanmaak van vitamine D. Met maar 10 minuten in de buitenlucht heb je je portie voor de hele dag alweer binnen.

Gebruik altijd een verzorging met een SPF 30 erin, zodat je verantwoord de zonnestralen kunt opvangen. Zo voorkom je zonschade aan de huid op lange termijn. Wil je echt goed beschermd zijn? Herhaal dan de zonnecrème elke 2 uur en vermijd tussen 11.00 uur en 14.00 uur de volle zon.

Een heel fijne zomer gewenst!

Zonnige groet,

Sanne

Sanne Praktijk voor Huidtherapie
Heuvelenweg 40, Dwingeloo
Tel. 06 13684891
www.sannehuidtherapie.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Deze inhoud is beschermd