Kunstexpositie Margriet Kroeze

Kunstexpositie: Stilleven door Margriet Kroeze

Stilleven van Margriet Kroeze.

Dit stilleven met een verdord takje hortensia is een werk van beeldend kunstenaar Margriet Kroeze uit Havelte. Margriet: ‘De schoonheid van vergankelijkheid, een bloeiende hortensia, is prachtig! De teerheid van de verdorde takjes en bijna vergane bloem hebben voor mij net zoveel, maar andere schoonheid in zich.’

Kunst is mijn natuur is mijn kunst

Margriet Kroeze schildert en tekent de natuur en onderwerpen in en uit de natuur, landschappen, stillevens en portret of model. Haar motto is: kunst is mijn natuur is mijn kunst. Haar werk ademt rust en verstilling.

Margriet Kroeze (foto: Erna Spijker)

Kunst is voor Margriet een middel om de wereld waarin zij leeft waar te nemen, te onderzoeken. Om vervolgens wat zij innerlijk waarneemt door te geven in haar werk. Een wereld van leven, groei en bloei, schoonheid en vergankelijkheid dat altijd dichtbij is. Als corona het toestaat exposeert Margriet in 2021 in de Clemenskerk in Havelte tijdens Feest van de Geest.

Margriet Kroeze

Beeldend Kunstenaar
Korenbloemweg 3
7971 EA Havelte
Tel. 0622525186
www.margrietkroeze.nl

Expositie inWesterveld

Het kunstwerk van Margriet is het derde werk van de online kunstexpositie op InWesterveld magazine online. De komende maanden lichten we in deze online kunstexpositie diverse kunstwerken uit van kunstenaars in Westerveld. Bekijk hier de gehele kunstexpositie, waar regelmatig een werk bij komt.

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd