kiezen susanne blog

Kiezen? – Blog Susanne

Wat doe je in je atelier? Een veel gestelde vraag. Het antwoord is niet zo simpel, ik doe er veel. Ik geniet er van mijn uitzicht, doe er inspiratie op, drink thee bij de houtkachel en natuurlijk werk ik er.

Het ene moment is het een naaiatelier, ben ik met kostuums bezig. De volgende dag kan het maar zo zijn dat ik sta te zagen, timmeren en schilderen aan een decor. Als de dag erna een workshop speksteen gepland staat schuif ik de spullen naar de schuur, sop ik de verf van de tafels en veeg het zaagsel bij elkaar. Ik bak een verse taart en de deelnemers kunnen komen!

Ook mijn opdrachten zijn heel divers, van een kleurrijk mozaïek grafmonumentje voor een kindergrafje, tot een kunstwerk van ruwe schapenwol en vilt in natuurtinten voor in een B&B. Van vilten zeemeerminnenstaarten tot een beeld van speksteen als cadeau voor een jonge moeder.

Regelmatig spreek ik af met theatermakers, tekstschrijvers en ander creatievelingen om de ideeën voor het Tuintheater en de Sprookjestuinen te bespreken. Mijn atelier is een heerlijke plek en bij mooi weer zitten we natuurlijk buiten, in de tuin!

En als mensen vragen: Je doet zo veel, zou je niet eens kiezen? Is mijn antwoord, waarom zou ik kiezen, ik vind het allemaal even leuk, ik geniet van de ontmoetingen met vele verschillende mensen. Ik werk graag met allerlei technieken en materialen. En als ik regelmatig afwissel verveelt het nooit. Ik ben veelzijdig en daar ben ik trots op!

Liefs, Susanne

Susanne Hurenkamp
Susanne Hurenkamp
Susanne Hurenkamp kan haar ei kwijt bij haar bedrijf Kleur je Hart, een heerlijke plek waar kunst, creativiteit, buitenleven en gezelligheid samenkomen! In haar atelier in Geeuwenbrug werkt ze zowel aan eigen werk als aan opdrachten. Susanne laat graag haar innerlijke kind spreken en gebruikt graag sprookjes als inspiratie om te schrijven en theatervoorstellingen te maken. Ook haalt ze haar inspiratie uit de natuur. Voor InWesterveld Magazine online schrijft ze iedere maand over kunst en natuur.

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd