Mooiste Plekje Dwingelderveld Betsy Koning

Het mooiste plekje in Westerveld van Betsy Koning

Betsy Koning uit Wapse is actief als fotograaf. Het fotograferen in de natuur helpt haar te ontspannen. De foto die zij instuurde van het Dwingelderveld kreeg een plekje in de voorjaarseditie van InWesterveld Magazine.

Ik kwam erachter dat na jaren van veel spanning in mijn thuissituatie, het fotograferen in de natuur me ontspant. Ik mag mezelf inmiddels vaste fotograaf noemen van Politiek Netwerk Drenthe. Afgelopen voorjaar deed ik mee aan Toekomst Denken in Emmen. Voor dit project heb ik de familie van Veldhuizen in Wapse gefotografeerd. Ik wilde in één foto laten zien wat voor bedrijf ze hebben in Wapse. Samen met Annemarie Joosten van Dorpscultuurhuis hebben we het project: Mien plekkie! Samen met de kinderen van Ten Darperschoele maakten we een schilderij dat we hebben aangeboden aan het bestuur van Dorpshuis Oens Huus in Wapse. Deze foto van het Dwingelderveld is tot en met 13 september te bewonderen in het Drents Museum tijdens de tentoonstelling Barbizon van het Noorden.

Wat is jouw mooiste plekje in de natuur?

Wat is jouw mooiste plekje in de natuur in Westerveld? Stuur je foto in via info@inwesterveld.nl en wie weet staat jouw foto in de volgende editie van InWesterveld Magazine.

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd