Heel Westerveld Bakt

Inwoners van Westerveld klaar? Bakken maar!

De feestdagen zijn achter de rug en daarmee kan soms een stille en voor velen eenzame tijd aanbreken. Helemaal nu opnieuw de contacten zijn beperkt in deze coronatijd. Iedereen heeft toch op zijn of haar tijd extra aandacht en warmte nodig, maar helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om die te ontvangen. Er zijn veel mensen die best een teken van waardering kunnen gebruiken of een moment van aandacht waarop ze merken niet vergeten te worden.

Daarom gaan we op zaterdag 12 februari samen aan de slag met de actie ‘Heel Westerveld bakt’.

Heel Westerveld bakt

Eten maken en eten delen verbindt mensen. Dat geldt zeker als het om een heerlijke taart, cake of een Drentse lekkernij gaat! Met de actie ‘Heel Westerveld bakt’ roept CDA Westerveld alle (hobby)bakkers in Westerveld op om vrijdag 11 of zaterdag 12 februari een mooie taart, een lekkere cake of een ander smakelijk baksel te maken.

Heel Westerveld bakt.

Dit heerlijke baksel halen we vervolgens bij jou op en bezorgen het bij iemand die wel wat extra aandacht en iets lekkers kan gebruiken. Dat kan een mantelzorger zijn die zorgt voor een ziek familielid, vriend of buur. Of een eenzame senior, een hardwerkende zorgverlener, een vrijwilliger die altijd voor iedereen klaar staat of die jongere die in deze al zo lang durende corona tijd zoveel leuke dingen moet missen. Wie zet jij in het zonnetje?

Aanmelden bakkers

Wil je wat bakken? Meld dit dan voor zaterdag 5 februari aan via: heelwesterveldbakt@gmail.com. We ontvangen graag naam, adres, telefoonnummer en wat je gaat bakken. Het bezorgteam van CDA Westerveld haalt jouw baksel op zaterdag 12 februari tussen 11:00 en 13:00 uur bij jou thuis op.

Aangemelde bakkers ontvangen een aangename verrassing!

Aanmelden ontvangers

Wil je iemand aanmelden als ontvanger? Meld dit dan ook voor zaterdag 5 februari aan via: heelwesterveldbakt@gmail.com. Geef van diegene naam en adres door waar we het baksel kunnen bezorgen en waarom die persoon iets lekkers verdient. Wij leggen graag de verbinding! Het bezorgteam van CDA Westerveld bezorgt het baksel zaterdag 12 februari vóór 17:00 uur bij diegene die dat lekkers verdient.

Vragen

Heb je nog vragen of kun je niet mailen? Neem dan contact op met Adri van der Weyde, tel: 06-576 830 93.

Kun je bakken? Bak dan mee!

Een bijzondere traktatie met liefde en aandacht gemaakt dat wil toch iedereen wel ontvangen? Dus, kun je bakken? Bak dan mee!

Deze actie is een initiatief van CDA Westerveld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Deze inhoud is beschermd