haal het voorjaar in huis

Haal het voorjaar in huis

In het voorjaar is het heerlijk genieten van de natuur waar alle planten en struiken weer uitlopen. Nu we deze lente noodgedwongen meer thuis zitten dan normaal is het een goed idee om het voorjaar in huis te halen. We geven je hiervoor wat simpele tips. In een handomdraai maak je een leuke voorjaarsdecoratie.

Als je nu snoeit in de tuin kom je de mooiste takken tegen in. De composthoop is daarvoor een prima plek maar je kunt er ook een mooie schikking van maken. Je hoeft niet een volleerd bloemschikker te zijn om dit te kunnen. Neem een aantal kleine plastic flesjes en verf ze in een mooie kleur. Dit is ook erg leuk om met je (klein)kinderen te doen!

De flesjes plak je onderling aan elkaar vast. Een lijmpistool werkt prima voor dit doel. Bevestig de vaasjes op een ondergrond zoals een plankje of schaal. Vul je vaasjes met water en dan komt het leukste onderdeel: schikken! Fruittakjes, bloesemtakken, klimopblad, tulpen, narcissen, kerstroos en ja wat eigenlijk niet, schik je in de vaasjes. Op de ondergrond leg je wat eitjes en een bolletje mos en je hebt in een handomdraai een originele schikking.

Heb je jouw voorjaarsdecoratie al klaar?

Heb jij ook zo’n leuk voorjaarsstukje in huis? Laat het ons vooral zien! Stuur een foto van jouw voorjaarsdecoratie in naar info@inwesterveld.nl.

vaasje pasen
Ontwerp en uitvoering: Marja Meindertsma

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd