MooiMakers

Even tijd voor jezelf

Het is een hectische tijd, denk je ook een beetje aan jezelf? Laat je eens heerlijk verwennen met een schoonheidsbehandeling of schaf nieuwe kleren aan. Daar knap je van op! We lichten vijf MooiMakers in Westerveld voor je uit:

Relax… It’s your time!

Danielle Bijkerk geeft ontspannende en huidverbeterende behandelingen met de natuurlijke producten van Osaine Sea Care. De speciale Japanse faceliftbehandeling laat je huid stralen. Je huid ziet er weer jong en fris uit.  

En zijn jouw voeten al zomerklaar? Danielle is ook gespecialiseerd pedicure en kan jouw voet- en nagelproblemen verhelpen. 

Wellness Salon Daniëlle 
Moersberger Erven 1, Nijensleek
Tel. 06 5429 2318

Welke kleur staat jou goed? Doe een kleuranalyse

Mooi jasje? Maar staat die kleur mij wel? Nieuwe make up! Past die kleur lippenstift wel bij mij? En mijn haar? Heeft die wel de goede kleur?

Willeke de Weerd van Haarstudio Kek in Eemster kan je hierbij adviseren aan de hand van een kleuranalyse. ‘Bij een kleurenanalyse kijk ik naar het effect van kledingkleuren voor je uitstraling. De kleuren van je huid, je haar en je ogen hebben invloed op de combinatie met de kleding. Maakt de kleur je mooier of juist grauw? Aan de hand van de effecten van de kleuren met je huid kan ik vaststellen welke kleurtonen mensen laten stralen. Aan het eind van de analyse ontvang je een persoonlijke ComCard met verschillende kleurtinten. Daarna kan je zelf de juiste kleuren kiezen bij aankoop van nieuwe kleding.’

Haarstudio Kek
Eemster 47, Dwingeloo
Tel. 06 15096063

Mooie nagels

Hou jij van mooie nagels? Neem dan eens een gelpolish. Gelpolish kent vele voordelen: het verstevigt de nagels, geeft een superglans en het blijft gemiddeld drie weken mooi. Hierdoor is het ook zeer geschikt voor de teennagels.

Voor het laten aanbrengen van gelpolish kun je terecht bij Me&Nails in Havelte. Bij de salon van Annelies Melchers is de conditie van de natuurlijke nagel het belangrijkste uitgangspunt. Naast gelpolish kun je ook bij haar terecht voor gel- en acrylnagels en een manicure.

Nagelsalon ME&NAILS
Beukenlaan 18, Havelte
Tel. 06-57757908

Ontspanning

Denk eens aan een ontspannende massage. Narlies Mathilda geeft in haar massagepraktijk in Havelte massages met persoonlijke aandacht, tijd en privacy. In een ongedwongen sfeer kijkt Narlies samen met jou welke ontspanningsmassage het beste bij jou en je situatie past, waarna je heerlijk kunt gaan genieten. Na afloop voel je je als herboren en kun je de wereld weer aan.

Massagepraktijk Havelte
Kielakker 11, Havelte
Tel. 06 57219408

Vergeet je voeten niet

Onze voeten worden vaak vergeten, terwijl ze veel te verduren hebben. Wil je je voeten verzorgd houden en van je klachten af? Laat je voeten dan verwennen door Leonie Hof van praktijk voor voetverzorging De Pedischure in Havelte. Dan kun je deze zomer weer onbezorgd die mooie open schoenen aan.

De Pedischure
Gecertificeerd in Diabetische en Reumatische Voet
Lagelaan 12, Havelte
Tel. 0521-342967

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Deze inhoud is beschermd