Start 2022

Een nieuw jaar!

Er is weer een nieuw jaar van start gegaan. De makers van InWesterveld Magazine wensen alle lezers een goed en gezond 2022 toe.

Ook wij staan weer in de startblokken voor een nieuw InWesterveld-jaar. We hopen jullie weer vele verhalen te mogen vertellen over wonen, werken, recreƫren en alles wat Westerveld zo mooi maakt.

Papieren magazine: begin april

Dit doen we natuurlijk met het fysieke magazine dat begin april weer bij alle 9000 huishoudens in Westerveld in de brievenbus gaat vallen. Deze 12e editie maken we uiteraard weer samen met de vele lokale ondernemers in Westerveld. Het maakproces gaat deze maand van start, dus als je nog een interessant verhaal hebt, laat het ons weten.

InWesterveld online: 24/7

Sinds juni 2020 kun je op deze site ook online de verhalen van de Westervelders lezen. Met bijna 300 berichten in vele verschillende categorieƫn is er voor iedereen iets leuks te lezen. Er komen regelmatig nieuwe berichten bij, dus kom regelmatig even langs.

eMagazine: iedere maand in je mailbox

Deze maand is het precies een jaar geleden dat we het InWesterveld eMagazine lanceerden. Een digitaal magazine dat iedere maand halverwege de maand verschijnt. Met leuke blogs, verhalen, recepten en veel meer. Heb jij interesse om mee te schrijven aan dit online magazine? Laat het ons dan weten.
Velen hebben zich inmiddels geabonneerd op het gratis digitale magazine en krijgen het iedere maand in hun mailbox. Ook het eMagazine in je mailbox? Meld je dan aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Deze inhoud is beschermd