InWesterveld Magazine

Over wonen, werken, leven en al het andere wat Westerveld zo mooi maakt

Het magazine

InWesterveld Magazine is een uitgave van Alanda! marketing en communicatie. De papieren versie wordt twee keer per jaar gratis huis-aan-huis verspreid in de gemeente Westerveld, in het voorjaar en het najaar.

InWesterveld eMagazine is het digitale magazine dat halverwege iedere maand verschijnt. Schrijf je hiervoor in en ontvang het het InWesterveld eMagazine iedere maand in je mailbox.

UITGEVER
Alanda de Boer, Alanda! marketing en communicatie

NAAR EEN IDEE VAN
Alanda de Boer en Sandra Bos-Booij

VERSCHIJNING 2 keer per jaar
OPLAGE 10.000 exemplaren
BEREIK 19.333 inwoners (+ vakantiegasten)
VERSPREIDING Gratis huis-aan-huis
REGIO Gemeente Westerveld (9000 huishoudens)

CONTACT REDACTIE
info@inwesterveld.nl
06 50265085

Komende editie: april 2022

Redactionele verhalen

Heb je een leuk verhaal? De makers horen het graag van je.

Jong Talent

Ben jij een Jong Talent in Westerveld? Of ken je iemand met talent voor tekenen, muziek, sporten, dansen, zingen of iets wat we allemaal nog niet kennen? Meld je dan aan via info@inwesterveld.nl en wie weet sta jij in de volgende editie!

Bloemetje voor
Jong Talent

Een bloemetje voor...

In iedere uitgave van InWesterveld Magazine geven we een bloemetje aan iemand uit Westerveld die zich belangeloos inzet voor de samenleving. Wie verdient volgens jou dit keer zo'n prachtig boeket?

InWesterveld eMagazine

Iedere máánd InWesterveld lezen?

Dat kan! Met het InWesterveld eMagazine krijg je elke maand het kleine zusje van InWesterveld Magazine in je virtuele brievenbus. Dit gratis digitale magazine bevat interessante artikelen, leuke blogs, maar ook video's en exclusieve content en aanbiedingen.

eMagazine

Jouw bedrijf in het (digitale)magazine

InWesterveld Magazine heeft een grote lezerskring in de gemeente Westerveld opgebouwd. Het magazine wordt graag gelezen, bewaard en doorgegeven. De website wordt goed bezocht en bijna 500 abonnees krijgen het eMagazine in hun mailbox. Wil je de inwoners van Westerveld bereiken voor jouw bedrijf, vereniging of organisatie? Promoot je bedrijf of activiteit dan in InWesterveld Magazine. Neem bij interesse contact op met de makers voor de mogelijkheden en tarieven.

DE MAKERS

Wij maken samen dit mooie magazine voor jou

Alanda
ALANDA DE BOER
UITGEVER
teksten
Vera
VERA VOS
.
illustraties
Merlijn
MERLIJN ENSERINK
.
vormgeving
Marloes
MARLOES LUBBERDING
.
vormgeving
Inge
INGE DIJKINGA
fotografie
error: Deze inhoud is beschermd