Noordster KomEet afhalen

Wat eten we vandaag? Fish & Chips

Nu de restaurants tijdelijk zijn gesloten, moeten we zelf weer achter het fornuis. Of toch niet? Nee hoor, de vele restaurants in Westerveld hebben een mooi aanbod aan afhaal- en/of bezorggerechten.

Vandaag gaan we voor Fish & Chips, bij Brasserie Komeet op RCN Vakantiepark De Noordster in Dwingeloo. Deze schotel kost 13 euro en je krijg er naast de vis en de patat een salade bij. Afhalen kan van vrijdag t/m zondag van 16.30 – 20.00. Je kunt je bestelling doorgeven doorgeven via tel. 0881665315.

Noordster Brasserie KomEet Fish & Chips

Brasserie KomEet heeft een uitgebreide afhaalkaart. Voor vakantiegasten, maar zeker ook voor inwoners. Na een lekkere wandeling of fietstocht door het Dwingelderveld even iets te eten afhalen bij De Noordster en thuis lekker opeten.

Naast de verschillende schotels als spareribs, saté, avocadoburger, chickenburger of wienerschnitzel is er huisgemaakte snert. Ook kun je pizza’s uit de steenoven en diverse snacks afhalen. Eet smakelijk!

Afhaalmogelijkheden Brasserie KomEet

Afhaalkaart Brasserie KomEet Noordster Dwingeloo

RCN De Noordster – Brasserie KomEet

De Noordster 105
7991 PB Dwingeloo
Tel. 088- 1665300
noordster@rcn.nl
www.rcn.nl/noordster

Afhalen van Brasserie KomEet kan van vrijdag tot en met zondag van 16.30 – 20.00. Je kunt je bestelling doorgeven via tel. 0881665315.

En wat eet jij morgen in Westerveld?

Bekijk wat je nog meer kunt afhalen in Westerveld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Deze inhoud is beschermd