Jenny Nes Bereklauw

Kunstexpositie: Berenklauw van Jenny Nes

Berenklauw van Jenny Nes

Dit schilderij van Jenny Nes uit Diever is een weergave van een Berenklauw, gemaakt met acryl op doek in het formaat 42×102 in lijst. Jenny maakte het aan de hand van een foto die ze maakte bij de Holtenweg in Diever.

Jenny: ‘Ik haal mijn inspiratie uit de natuur in mijn omgeving. Als ik fiets, stap ik regelmatig af om foto’s te maken voor eventueel een schilderij. Mijn stijl is te herkennen door het gedurfde kleurgebruik en de sterke gelaagdheid. Kleurrijk in dik opgebrachte lagen verf en een mix tussen realistisch en abstract. De schilderijen zijn in het echt nog mooier om te zien dan op een foto. Je ziet dan ook de gelaagdheid; ik houd van dikke lagen verf op het doek.’

‘Ik schilder op papier, hout en doek met acrylverf en olieverf. Ik maak schilderijen van 10×10 cm, maar ook van 150×150 cm. Op mijn schilderijen beeld ik voornamelijk de mens en de natuur uit in kleurige en warme composities. ‘

Jenny Nes

Kunstuitleen

Ben je snel uitgekeken op telkens hetzelfde schilderij aan de muur en hou je van afwisseling? Dan kan je Jenny’s kunst ook huren. Ook wanneer je nog twijfelt welk schilderij het beste in het interieur past is het mogelijk om het kunstwerk enige tijd aan de muur te hangen voordat je een definitieve keuze maakt.

Schilderles

Lijkt het jou leuk om te schilderen met acryl of olieverf, volg dan schilderles bij haar in har atelier. Vanaf volgend jaar geeft Janny weer les in kleine groepjes, waardoor haar cursisten alle aandacht krijgen die nodig is om tot een mooi resultaat te komen. De mooie lichtinval in het atelier draagt daar ook aan bij. Weet je niet of het iets voor je is? Doe dan eens mee met een proefles.

Atelier bezichtigen

Jenny’s schilderijen kun je zien op haar website www.jennynes.nl op Facebook en Instagram, maar in het echt zijn ze nóg mooier. Je bent daarom welkom in haar atelier. Atelier Jenny Nes is geopend op afspraak, maar als je voor de deur staat en toch graag een kijkje wilt nemen kun je gerust aanbellen.

Atelier Jenny Nes

Broekemastraat 21
7981 DE Diever
Tel. 0521 – 593255
info@jennynes.nl
www.jennynes.nl

Expositie inWesterveld

Het kunstwerk Bereklauw van Jenny Nes uit Diever is het tweede werk van de online kunstexpositie op InWesterveld magazine online. De komende maanden licht InWesterveld online in deze online kunstexpositie diverse kunstwerken uit van kunstenaars in Westerveld. Bekijk hier de gehele kunstexpositie, waar wekelijks een werk bij komt.

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd