Dag van de Mantelzorg

Dag van de Mantelzorg

10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Overal in het land vind je onzichtbare helden, jong en oud, van het kleinste dorp tot de grootste stad: er zijn er bijna 5 miljoen. Wat deze mantelzorgers doen is niet vanzelfsprekend, het is bijzonder en verdient waardering! Daarom worden in de week van 10 november mantelzorgers in de schijnwerpers gezet: want je zorg mag gezien worden!

Ook in Westerveld worden op 10 november a.s. mantelzorgers in het zonnetje gezet. Tijdens deze Dag van de Mantelzorgers zijn alle mensen die mantelzorg verlenen welkom voor een gratis ochtend met lunch in Dorpshuis de Vlasbarg’n aan de Vijverlaan 2 in Uffelte. Van 10.00 uur – 12.30 uur is er een workshop, van 13.00 – 14.00 uur een gratis lunch.

Workshop Hoe is jouw balans als mantelzorger?

Tijdens deze gratis workshop komt de vitaliteitspiramide aan bod. Welke zes punten zijn het belangrijkste om als mantelzorger in balans te blijven en je gezond en vitaal te (blijven) voelen.

Lunch

De ochtend wordt afgesloten met een gezellige lunch.

Aanmelden voor de Dag van de Mantelzorg

Alle Mantelzorgers in Westerveld zijn hiervoor van harte uitgenodigd! Aanmelden via Merel Dunning van WelzijnMensenWerk: m.dunning@welzijnmw.nl of tel: 06 49848287.

dag van de mantelzorg

Meer informatie over ondersteuning van Mantelzorgers in de gemeente Westerveld via WelzijnMensenWerk.

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd