Binnenkijken bij Tuincentrum Harrie Boerhof

Binnenkijken bij… Tuincentrum Harrie Boerhof

In de videoreportageserie Binnenkijken bijā€¦ nemen we een kijkje bij een bedrijf of organisatie in Westerveld. Deze week kijken we binnen bij tuincentrum Harrie Boerhof in Dwingeloo. Eigenaar Harrie Boerhof leidt ons rond over het tuincentrum en de boomkwekerij. Kijk je mee?

Tuincentrum, hoveniersbedrijf en kwekerij Harrie Boerhof in Wittelte bij Dwingeloo is gespecialiseerd in het kweken en verkopen van een groot assortiment van vaste planten en het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.

Tuincentrum met eigen kweek

In het tuincentrum vind je een zeer ruim assortiment bomen, struiken, heesters, grassen varens en vaste planten. In een eigen tunnelkas worden de jongste planten opgekweekt. Door zelf de planten op te kweken kunnen de groenspecialisten van Harrie Boerhof de kwaliteit garanderen van de planten in het tuincentrum. Bovendien vind je hierdoor bij Harrie Boerhof geen dertien in een dozijn plantensoorten. Sterke planten, bijzondere soorten, een goed advies en uitstekende nazorg.

Hoveniers

De hovenierstak van Harrie Boerhof verzorgt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen. Weet je niet precies wat je wil? De ontwerper komt graag langs voor een ontwerp met beplantingsadvies. Met de eigen kwekerij hebben de hoveniers de keuze uit 1500 soorten kwalitatief goede planten op voorraad.

Gedegen achtergrond, grote plantenkennis

Eigenaar Harrie Boerhof zit al meer dan 40 jaar in het vak en heeft door zijn kwekerij en hovenierswerk een enorme plantenkennis. Ook zijn medewerkers zijn uitsluitend vakmensen die de klanten een gedegen advies kunnen geven.

Tuincentrum, hoveniersbedrijf en kwekerij Harrie Boerhof

Honingvlaken 10
7991 RW Dwingeloo
Tel. 0521 598 381
www.harrieboerhof.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Deze inhoud is beschermd