Service aan huis

4 Tips voor service aan huis

Vanwege corona liever niet de deur uit? Dat hoeft ook niet altijd. We geven je vijf tips over ondernemers in Westerveld die hun producten en/of diensten bij jou aan huis leveren: service aan huis.

Tip 1 Gezelschap en een luisterend oor aan huis

Kun je wel wat hulp gebruiken? Hulp in de huishouding, samen boodschappen doen en koken? Heb je behoefte aan iemand om mee te wandelen, samen te lezen of een spelletje te doen? Of zoek je iemand die je kan begeleiden naar de arts of therapeut? ZorgMies Nederland levert mantelzorgondersteuning aan huis. Een ZorgMies uit de regio staat klaar voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken. De belangrijkste taak van de ZorgMies is gezelschap houden en een luisterend oor bieden. Daarnaast kan zij of hij ondersteunen bij dagelijkse activiteiten. Ben je mantelzorger en wil je even ‘op adem’ komen? Ook dan kun je je zorgtaken tijdelijk overdragen over aan een ZorgMies.

Tip 2 Wassepoester doet ieders was

Service aan huis tip 2

Wasservice Wassepoester
Tel. 06 36143060
www.wassepoester.nl

Geen tijd of zin om te wassen en te strijken? Jannie Schuring van Wassepoester uit Diever verzorgt de was van particulieren en bedrijven. Of het nu gaat om de wekelijkse was of het wassen van je dekbed, of om de was van een groepsaccommodatie of sportvereniging, Jannie haalt je vuile was en brengt het schoongewassen en netjes gevouwen of gestreken weer terug.

Tip 3 Tafeltje Dekje: Ieder dag een verse warme maaltijd aan huis

Service aan huis tip 3

Café Restaurant De Tippe
Tel. 0521 381737
www.DeTippe.nl

Wordt het steeds lastiger iedere dag zelf een verse maaltijd te koken? Dan is de Tafeltje Dekje Maaltijdservice van De Tippe in Vledder een goed alternatief. Al vele jaren vertrekken bij De Tippe rond 11.30 uur de maaltijden voor mensen die zelf niet (meer) koken. Een vast team van drie koks bereidt iedere dag in de week een heerlijke driegangenmaaltijd. Ze werken uitsluitend met verse groente, vlees en vis en zorgen voor een zeer gevarieerd menu. Vrijwilligers bezorgen de maaltijden bij de gasten aan de deur. Ook geïnteresseerd in een verse maaltijd aan huis? Je kunt altijd bellen voor een proefmaaltijd.

Tip 4 De binnenhuisadviseur aan huis

Service aan huis tip 4

Wooncomfort Dwingeloo
Tel. 06 46 711 543
www.wooncomfortdwingeloo.nl

Toe aan nieuwe gordijnen, een fleurig behangetje of een andere vloer? Laat de binnenhuisadviseur gewoon bij je langs komen! Binnenhuisadviseur Arjan Boer van Wooncomfort Dwingeloo heeft bijna 30 jaar ervaring in het vak. Met zijn bus vol stalen komt hij bij je aan huis met een gedegen advies en goede service. ‘Het combineren van materialen en kleuren is meer dan alleen mijn passie, het zit in mijn bloed. Ik ben trouwens vaak meer dan stoffeerder. Vooral bij oudere mensen drink je koffie aan tafel en dan hoor je de mooiste verhalen. Daar neem ik ook echt de tijd voor.’

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd