Videofoto Binnenkijken bij Restaurant en Bowling Het Meer in Vledder

Binnenkijken bij… Restaurant en Bowling Het Meer

InWesterveld Magazine mocht even ‘Binnenkijken bij…’ Restaurant en Bowling Het Meer en Hotel Brinkzicht in Vledder. En wat blijkt? Achter de bescheiden gevel van Hotel Brinkzicht aan de brink van Vledder schuilt een groot, luxueus en modern bedrijf. Restaurantmanager Harry Hofsteenge leidt ons rond. Kijk je mee?

Viersterrenhotel Brinkzicht

Brinkzicht is een een (h)echt familiebedrijf. Het viersterrenhotel beschikt over 48 kamers en diverse zalen van verschillend formaat. Naast tweepersoonskamers zijn er ook enkele familiekamers. Gasten krijgen volop persoonlijke aandacht en alles is erop gericht om ze een warm welkom-gevoel te geven.

De lobby van Hotel Brinkzicht en Restaurant en Bowling Het Meer in Vledder

Restaurant het Meer

Het achterliggende restaurant Het Meer biedt ruimte aan dik 200 gasten. Er is een aantrekkelijke lunchkaart en een à la carte kaart met streekeigen producten. Je wordt hier geheel in de watten gelegd. De medewerkers zijn gastvrij, hulpvaardig en maken graag tijd voor een gezellig praatje. Een echte aanrader is een kopje koffie met de specialiteit van het huis: overheerlijke appelgebak. En heb je die heerlijke sorbet al eens geproefd?

Restaurant Het Meer in Vledder

Bowling het Meer

Beleef deze hypermoderne bowling. De ‘coole’ led-bowling met super licht- en geluidsinstallatie heeft zes officiële wedstrijdbanen en de allerlaatste snufjes als luchtdruktechnologie, ledverlichting, sound- en beamershow. Op de website staan verschillende leuke arrangementen waarmee je het bowlen met een lekker hapje of maaltijd kunt combineren. Ook leuk voor kinderfeestjes!

Luxe touringcarverhuur

Brinkzicht heeft haar eigen touringcars. Deze zijn zeer comfortabel en worden bestuurd door ervaren chauffeurs. Ideaal: Laat je voor een uitje met je personeelsvereniging of voor je schoolreis brengen en halen!

Restaurant en Bowling Het Meer

Brink 14
8381 BE Vledder
Tel. (0521) 38 14 03
www.hetmeer.nl

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd