Alanda de Boer blog

Yeah, we zijn online!

Een grote wens van mij is uitgekomen: naast de papieren glossy hebben we nu ook InWesterveld Magazine online. Vier jaar geleden verscheen onze eerste papieren InWesterveld Magazine. Sindsdien zijn er acht magazines en een special van de drukpers gerold. Het magazine wordt graag gelezen in Westerveld. Mensen kijken er naar uit en veel magazines worden bewaard.

Ik weet nog goed dat we eind 2015 op de eerste ondernemersfair in het gemeentehuis in Diever stonden om de inwoners en bedrijven te vragen naar hun behoefte aan een dergelijk magazine. De vele positieve reacties gaven ons toen het duwtje in de rug om dit avontuur aan te gaan.

Ook waren er vragen waarom we het magazine op papier gingen uitbrengen, konden we niet beter online gaan? Het was een heel bewuste keuze om juist een glossy magazine huis-aan-huis te brengen. Met het magazine hopen we dat de mensen even rustig onderuit gaan zitten om te lezen over hun eigen omgeving. Even een momentje voor jezelf om je iets meer te verdiepen in de verhalen van je ‘buren’. Want met de negentienduizend inwoners en tweeduizend ondernemers zijn er zóveel verhalen te vertellen!

Met het magazine brengen we de inwoners ook een inkijkje in die vele bedrijven die Westerveld rijk is. Om de inwoners te vertellen dat er ook dichtbij veel te halen valt. We hopen met het magazine een beetje bewustwording te creëren omtrent het lokale koopgedrag. Een onderwerp dat in deze bijzondere tijd van corona weer heel actueel is. Veel bedrijven die deelnemen aan het magazine geven aan een goede respons te krijgen op hun artikel. Het is voor bedrijven en organisaties een mooi platform gebleken om de inwoners te bereiken. Maar het magazine verschijnt slechts twee keer per jaar en er is zoveel te vertellen!

Daarom besloten we juist nú ook online te gaan. Zodat we het hele jaar door een platform kunnen zijn voor Westerveld. En we laten de papieren versie niet los; in september ligt er een nieuwe glossy in je brievenbus met mooie verhalen over het thema Samen. En of je nu je vakantie thuis gaat doorbrengen of niet: geniet van de prachtige omgeving waar je woont, koop bij de lokale ondernemers en lees ook deze zomer de leukste tips, weetjes en verhalen over wonen, werken, leven en al het andere wat Westerveld zo mooi maakt online op www.inwesterveld.nl.

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd