Wantrouwen Jochen Appeldoorn

Wantrouwen, nieuw boek van Jochen Appeldoorn uit Diever

Onlangs is het nieuwe boek ‘Wantrouwen’ van Jochen Appeldoorn verschenen. Deze thriller, uitgegeven door Uitgeverij Boekscout, is de eerste thriller van de schrijver uit Diever.

Helen de Ruyter is een jonge commissaris van politie in Den Haag. Zij komt een fotograaf tegen met een bijzonder verleden. Hij lijkt geheimen te koesteren. Tijdens het onderzoek naar een moord blijkt de bovenwereld minstens zoveel intrige te kennen als de onderwereld. Helen begint zich te realiseren, dat ook haar laatste restje naïviteit plaats zal moeten maken voor wantrouwen. Ondertussen vreest men in Den Haag dat een groep terroristen een aanslag wil plegen. Een spoor leidt naar de Russische ambassade. Zijn zij vriend of vijand?

Over de auteur Jochen Appeldoorn

Jochen Appeldoorn (1975) is jurist. Hij werkt sinds 15 jaar gedeeltelijk in de Verenigde Staten. Eerder was hij universitair docent in Groningen en (mede-) auteur van meerdere juridische boeken. Hij groeide op in Den Haag en woont nu in Diever.

Jochen Appeldoorn uit Diever

Het boek Lezen

Het boek is te koop bij boekhandel Riemer Barth in Meppel, bij Van de Velde in Groningen en Assen, online op de website van de uitgever www.boekscout.nl, op www.paagman.nl en op bol.com.

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd