Sanders+De Haan

Nieuw in Westerveld: Sanders + De Haan, mediation en transformatieve coaching

Elise Sanders en Jacobien de Haan

Jacobien: ’Ik werkte al 23 jaar met passie en plezier in de gehandicaptenzorg toen ik verstrikt raakte in een arbeidsconflict. Ik was boos, verdrietig en voelde mij ontzettend kwetsbaar en machteloos. Ik besloot mij te gaan verdiepen in conflicthantering, omdat ik mij nooit weer zo wilde voelen. Ik kreeg vervolgens borstkanker en na mijn herstel bleken zowel het arbeidsconflict als mijn ziekte een grote drijfveer om voor mezelf te beginnen. Met mijn kennis en ervaring op het gebied van coaching besloot ik anderen te gaan helpen. Ik rondde de opleiding tot mediator en coach af en startte mijn eigen praktijk.’

Elise: ‘In haar ambitie om een groter publiek te willen bereiken, benaderde Jacobien mij. Ik was haar leidinggevende geweest en op dat moment al om mij heen aan het kijken naar een andere baan. Vanuit mijn functie was ik vertrouwd met het coachen van medewerkers. Ik verdiepte me in de Transformatieve Conflictoplossing en volgde de opleiding tot mediator en coach om samen met Jacobien onze gezamenlijke ambitie waar te maken.’

‘Per 1 januari 2020 zijn we gestart met Sanders + De Haan, een bureau voor trainingen, coaching en teamontwikkeling. We vormen een eigenzinnig duo dat mensen weer met zichzelf en elkaar in verbinding brengt. In een tijd van drukte waar stress, conflicten en verwachtingen een grote stempel op levens drukt, bieden wij aandacht, tijd, compassie en liefdevolle ondersteuning. Wij lossen conflicten op op een manier waar iedereen tevreden mee is.

De samenwerking bevalt ons heel goed. We vullen elkaar mooi aan. Daar waar Jacobien 1001 ideeën heeft brengt Elise structuur. We genieten van de vrijheid om ons eigen aanbod te ontwikkelen. Het aangaan van nieuwe uitdagingen en het ontmoeten van mensen op verschillende gebieden geeft ons inspiratie en energie. We staan op één lijn: “Het leven kan ook makkelijk”.’

Sanders + De Haan Mediation en Transformatieve Coaching
Dieversluis 1, Dwingeloo
Tel. 0625265585
www.sandersendehaan.nl

Sanders+De Haan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Deze inhoud is beschermd