Koor Puur Zang Drenthe

Première concert Koor Puur Zang Drenthe

Koor Puur Zang Drenthe geeft op 19 maart om 15.00 uur haar eerste concert in de Pancratiuskerk in Diever. Bijzonder is dat het koor samen zingt met Koor Puur Zang Amsterdam. Beide koren staan onder leiding van Maurice Sonnenschein.

De koren zingen samen delen uit de Saint Nicolas Cantate van Benjamin Britten en werken van onder anderen Edward Elgar en Henry Purcell. Muzikale bijdragen aan dit concert worden geleverd door tenor solist Livio Gabrielli, organiste Susanna Veerman en violistes Hellen Hoorn en Gerda van Donk. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door het Cultuurfonds Westerveld.

Gemengd Koor Puur Zang Drenthe

Gemengd Koor Puur Zang Drenthe is eind 2021 opgericht en heeft leden uit heel Westerveld en omgeving. Het koor repeteert elke eerste zaterdagmiddag van de maand in het Jan Thijs Seinenhof in Diever.

Kaarten

Kaarten zijn in de voorverkoop voor € 12,50 euro te bestellen bij leden van het koor of door overmaking op bankrekeningnummer NL25 SNSB 8838 5535 72 t.n.v. M.J. van den Bijlaard, onder vermelding van ‘Concert 19 maart 2023’ en uw naam. Kaarten aan de zaal € 15,00.

Meer info op de website van Koor Puur Zang Drenthe.

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd