Rondje Diever - eigen foto

Maak een kunstwandeling in Diever

Kunstenaars en ambachtslieden openen hun deuren tijdens de Kunstwandeling Diever op 8 en 9 april van 11.00 – 16.30 uur.¬†Bezoekers kunnen kennisnemen van onder meer keramiek, toepassingen van wol, zijde, vilt en leer, beelden in brons en steen, metaalobjecten, schilderijen en foto’s.

Deze tweede kunstroute die Talentvol Diever dit jaar organiseert heeft 17 exposanten. Op 12 locaties in Diever en directe omgeving tonen zij hun werken in huis, werkplaats, atelier of galerie. De exposanten kunnen aan het werk zijn in hun eigen ruimte, zodat de bezoekers kunnen zien hoe zij hun kunstwerken en producten vervaardigen.

De route is zowel wandelend als fietsend af te leggen. Deelnemende locaties zijn te herkennen aan de kleurige beachvlag. Kijk voor meer info op www.kunstwandelingdiever.nl.

Kunstwandeling Diever

Kunstwandeling Diever en Rondje Diever Kunst en Ambacht presenteren zich nu samen onder de naam Kunstwandeling Diever. De kunstwandelingen zijn ieder tweede weekend van februari, april, juni en november van 11.00 – 16.30 uur: op 11 en 12 februari, 8 en 9 april, 10 en 11 juni en 11 en 12 november.

Route 2023

kunstwandeling Diever

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Deze inhoud is beschermd