Jacobien de Haan Podcast

BIEN’S PODCAST – Niet twijfelen maar doen!

Steeds meer mensen lopen vast in van alles moeten en staan onder druk, met stress en burn-outklachten tot gevolg. In verschillende podcasts neemt Jacobien de Haan je mee in haar visie over wat gedachten met je doen en wat jij doet met je gedachten. In deze podcast:

Jacobien de Haan in gesprek met Winanda Koning

Ze houdt van oude mensen en is nieuwsgierig naar hun verhalen. Winanda is een begeleidster met een gouden randje. Ze heeft haar privéleven op een laag pitje gezet om zoveel mogelijk de gezondheid van haar cliënten te waarborgen.

Maar toch ziet ze deze Coronacrisis niet alleen als een belemmering. Juist nu kan zij haar creativiteit en gezelligheid kwijt in het één op één contact met de cliënten. Gaat ze erop uit en maakt ze leuke foto’s en filmpjes om zo toch het thuisfront van de cliënten op de hoogte te houden. Kijken naar mogelijkheden en niet naar beperkingen is haar levensmotto. Want wat is zwaar?

Denk jij erover na om een carrièreswitch te maken naar de zorg? Of ben je scholier en op zoek naar een richting? Wil je een rijk hart en écht contact met mensen? Kom dan werken in de zorg. Niet twijfelen maar doen!

Beluister het gesprek met Winanda

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd