De vier restaurants staan klaar voor de BokkeTocht

Herfstbieren proeven tijdens de BokkeTocht

Op zaterdag 12 november kun je genieten van smakelijke bokbieren tijdens de eerste editie van de BokkeTocht. Tijdens de tocht doe je verschillende restaurants in Westerveld aan waar je mooie herfstgerechtjes met bijpassende bokbieren geserveerd krijgt. Een bus vervoert je gedurende de avond van restaurant naar restaurant. 

De BokkeTocht is een initiatief van restaurant De Tippe in Vledder in samenwerking met Gasterij Frederiksoord, de Wapser Herberg en Grenzeloos Doldersum. ‘Bokbier is echt een biertje dat past bij de donkere dagen,’ zegt initiator Jeroen Kiewiet van De Tippe. ‘Het is een bruin, amberkleurig bier met smaken van caramel en mooie zachte afdronk. Een biertje dat bijzondere aandacht verdient. Tijdens deze BokkeTocht willen we de deelnemers dan ook maar liefst acht verschillende bokbiertjes laten proeven. Elk restaurant heeft twee mooie herfstgerechtjes bedacht en daarbij een bokbiertje uitgezocht dat er mooi bij past zodat de smaken in balans blijven.’

Je wordt van restaurant naar restaurant vervoerd

De BokkeTocht start op zaterdag 12 november om 18.45 uur bij Gasterij Frederiksoord. De bus vertrekt vervolgens om 19.00 uur naar de eerste locatie. Je proeft bij alle vier restaurants twee verschillende bokbieren, met twee bijpassende gerechten. Op iedere locatie staat een enthousiast team klaar om je de volgende biertjes en gerechtjes te laten proeven en daar een kleine uitleg bij te geven. Terug bij Gasterij Frederiksoord sluit je de tocht af met een gezellige afterparty onder het genot van livemuziek.

Meer informatie en opgave: www.caterent.nl/bokketocht of telefonisch bij de deelnemende restaurants. 

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd