terreindienst RCN De Noordster

‘Er is geen dag hetzelfde’

Jentine Baaiman heeft een buitenberoep

Jentine is medewerker terreindienst (techniek en groen) en medewerker schoonmaak bij RCN De Noordster:

‘Mijn werkzaamheden zijn heel breed, van grasmaaien en bomen zagen, tot storingen verhelpen en het schoonmaken van bungalows. Alle voorkomende werkzaamheden die te maken hebben met groen onderhoud, technische dienst en schoonmaak.

Ik denk dat ik zo’n 70 procent van de tijd wel buiten aan het werk ben. Omdat ik een combi-functie heb ben ik ook een deel van de tijd in bungalows bezig met schoonmaken en bungalows klaarmaken voor nieuwe gasten.

Vooral de afwisseling in het werk vind ik fijn. Er is geen dag hetzelfde. Ik hou van buiten bezig zijn en kan enorm genieten van de kleine dingen die een bosrijke omgeving met zich meebrengt. Reeën die ineens voor je neus staan, struiken die in het voorjaar weer beginnen uit te lopen, vogels die vrolijk fluiten of even de rust en weidse blik van de Davidsplassen die direct achter de camping liggen.

Ik ben dit werk gaan doen omdat ik niet goed wist wat ik leuk vond. Een kantoorbaan is niets voor mij, alle dagen hetzelfde doen ook niet. Het werk op een vakantiepark is heel breed en je hoeft je dus niet te specialiseren in 1 ding.

In mijn vrije tijd ben ik ook veel buiten te vinden. Bezig in de tuin en wandelen in het bos, geocachen, mountainbiken, motorrijden. Binnen zijn is niet zo mijn ding en ik begin me dan ook snel opgesloten te voelen en mis de frisse lucht.’

RCN De Noordster
De Noordster 105, Dwingeloo
Tel. 0521-597238
www.rcn.nl/noordster

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Deze inhoud is beschermd