Blog Susanne Liefde

De liefde!

Extra aandacht voor de liefde in februari, Valentijnsdag! Er zijn vele soorten liefdes, ware liefde, oude liefde, verloren liefde, kalverliefde, eeuwige liefde. Er is zoveel om lief te hebben, je geliefde, kinderen, familie, vrienden, je (huis)dieren. Je kunt er een heel jaar mee vullen!

En dan zijn er nog liefhebberijen, hobby’s, passies. De lijst is eindeloos! Mijn eigen lijst met liefhebberijen is ook  eindeloos, koken, kunst, taarten bakken, de tuin etc. Ook daar kan ik een heel jaar mee vullen!

En al die liefhebberijen zijn nog leuker als je het kan delen met anderen, in verbinding met anderen met dezelfde passie, hobby of liefhebberij. Dat is één van de redenen waarom ik zo graag workshops geef in mijn atelier. De passie delen, de kennis delen, elkaar inspireren daar gaat het om!

Volgens mij zijn we daar allemaal aan toe, de tijd is er rijp voor. Zelfs in onze voedselvoorziening. Om me heen ontstaan gezamenlijke moestuinen, kruidentuinen en voedselbossen waar omwonenden hun voedsel kunnen kopen, verzamelen en  plukken. Ook hier draait het om de passie delen, verbinden met je omgeving en elkaar ontmoeten. Ik vind het een mooie ontwikkeling!

Natuurlijk hoef je het niet alleen lokaal te delen. Er zijn talloze mooie blogs te volgen, er zijn podcasts te beluisteren en er worden zelfs meer tv programma’s  gemaakt waarbij het draait om passie. Zelf heb ik met plezier gekeken naar Mathijs en Rob, met hun Chansons!

Onze lokale initiatieven zullen de komende maanden weer bezocht worden door de vele toeristen die Drenthe bezoeken. Ze zijn welkom! Ze kunnen meegenieten van de prachtige natuur en tuinen, gezellige evenementen, talrijke festivals, kleurrijke kunstroutes en exposities.

Wellicht kunnen we hen ook inspireren om elke dag te verbinden met je eigen omgeving, met buurtgenoten, misschien worden er wel nieuwe passies en liefhebberijen ontdekt. En als ze geluk hebben ontmoeten ze, net als ik, in Drenthe hun grote liefde!

Liefs, Susanne

Susanne Hurenkamp
Susanne Hurenkamp
Susanne Hurenkamp kan haar ei kwijt bij haar bedrijf Kleur je Hart, een heerlijke plek waar kunst, creativiteit, buitenleven en gezelligheid samenkomen! In haar atelier in Geeuwenbrug werkt ze zowel aan eigen werk als aan opdrachten. Susanne laat graag haar innerlijke kind spreken en gebruikt graag sprookjes als inspiratie om te schrijven en theatervoorstellingen te maken. Ook haalt ze haar inspiratie uit de natuur. Voor InWesterveld Magazine online schrijft ze iedere maand over kunst en natuur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Deze inhoud is beschermd