Regio
Havelte

Regio
Diever

Regio
Dwingeloo

Regio
Vledder

Casa Maya Spaanse Tapas

Wat eten we vandaag? Tapas

Nu de restaurants tijdelijk zijn gesloten, moeten we zelf weer achter het fornuis. Of toch niet? Nee hoor, de vele restaurants in Westerveld hebben een mooi aanbod aan afhaal- en/of bezorggerechten.

Vandaag gaan we voor de heerlijke Spaanse Tapas van restaurant Casa Maya in Dieverbrug.

Net als in het restaurant kun je van de afhaalkaart kleine hapjes uitzoeken uit de traditionele Spaanse keuken. Je kunt kiezen of je de hapjes warm of koud komt ophalen. Eigenaresse Lisa Hulskamp over het restaurant. ‘We werken met authentieke Spaanse recepten en uitsluitend Spaanse producten. We hebben een hele lijst met gerechten waarmee we het aanbod regelmatig afwisselen.

Casa Maya Spaanse Tapas afhalen

Online bestellen

We gaan onder andere voor de gevulde kleine paprika’s met couscous, amandelen, peperolie, geitenkaas en rozijnen, de chocolademousse en uiteraard de albondigas: 100% rundvleesballetjes in tomatensaus. Je kunt bij Casa Maya afhalen op alle dagen van de week en je bestelling plaats je eenvoudig online.

Kun je niet kiezen? Ga dan voor ‘Ons menuutje’, een favorietenmenu met koude en warme tapas mét een toetje voor 40 euro. Wil je thuis lekker borrelen? Ga dan voor de tapasplank met koude lekkernijen.

Bekijk en bestel: Afhaalkaart Casa Maya

Casa Maya

Dieversluis 2d, Dieverbrug
Tel. 0521 700 261
www.casamaya.nl

Je kunt de tapas van restaurant Casa Maya dagelijks online bestellen tot 16.30 uur, daarna telefonisch en wat de pot nog schaft. Ophalen kan bij het ‘zusje’ Landhotel Diever. Betalen kan per pin/contant bij het ophalen.

En wat eet jij morgen in Westerveld?

Bekijk wat je nog meer kunt afhalen in Westerveld.

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks het online magazine in je postvak met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd