wat halen we vandaag Tapas bij Casa Maya

Wat halen we vandaag? Tapas

Nu de restaurants vanaf 17.00 uur zijn gesloten, moeten we zelf weer achter het fornuis. Of toch niet? Nee hoor, de vele restaurants in Westerveld hebben weer een mooi aanbod aan afhaal- en/of bezorggerechten.

Vandaag gaan we voor de heerlijke Tapas van restaurant Casa Maya in Dieverbrug.

Net als in het restaurant kun je van de afhaalkaart kleine hapjes uitzoeken uit de Mediterraanse keuken. Waar ze zich voorheen beperkten tot Spaanse tapas verkennen ze nu ook andere landen aan de Europese Zuidkust. Spaanse, Italiaanse en Franse specialiteiten passeren de revue.

Het aanbod wisselt regelmatig en er zijn ook lactosevrije en glutenvrije tapas. Je kunt kiezen of je de hapjes warm of koud komt ophalen.

Tapasbox Casa Maya

Online bestellen

We gaan onder andere voor de gevulde kleine paprika’s met couscous, amandelen, peperolie, geitenkaas en rozijnen, de chocolademousse en uiteraard de albondigas: 100% rundvleesballetjes in tomatensaus. Je kunt dagelijks bij Casa Maya afhalen en je bestelling plaats je eenvoudig online.

Kun je niet kiezen? Ga dan voor de kant-en-klare Tapasbox warm en koud 2-3 pers of de Tapasschaal koud vegetarisch 2 pers.

Bekijk en bestel: Afhaalkaart Casa Maya

Casa Maya

Dieversluis 2d, Dieverbrug
Tel. 0521 700 261
www.casamaya.nl

Je kunt de tapas van restaurant Casa Maya dagelijks online bestellen tot 17.00 uur. Ophalen kan tot 18.00 uur bij het ‘zusje’ Landhotel Diever.

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd