Nieuw in Westerveld: Aart Scherff, podoloog

‘Ik werkte sinds mijn 17de in de schoenenbranche en heb zo al veel mensen en evenzoveel schoenen voorbij zijn komen. Het begon mij echter steeds meer op te vallen hoeveel mensen er eigenlijk rondlopen met voet- en rugklachten. Door ze de juiste schoen te adviseren kon ik wel iets doen, maar ik had het idee dat er meer mogelijk moest zijn. Dat heeft mij doen besluiten de opleiding tot Register Podoloog te volgen. Het was heel mooi om daar te leren hoe je met enkele aanpassing in een steunzool heel veel klachten kunt verhelpen.

In januari 2020 heb ik dan ook de deuren van Podologie Dwingeloo geopend. Vanuit mijn sfeervolle praktijk aan de Nijstad in Dwingeloo help ik mensen op het gebied van voetklachten, voetgerelateerde klachten en houdingsproblematiek. Persoonlijk en direct contact is voor mij belangrijk. Tijdens een eerste bezoek doe ik grondig onderzoek naar het ontstaan van de klachten. Ter ondersteuning van het onderzoek maak ik gebruik van de nieuwste methoden. Ook werk ik o.a. samen met verschillende pedicures, Nijstad Fysiotherapie en sportinstructeurs.

Het bevalt erg goed om mijn eigen visie/behandeling op een bepaalde klacht los te laten. Het is vervolgens fijn om terug te krijgen dat een gekozen behandeling effectief is en de cliënt met minder pijn verder kan. Wat ik terug krijg is dat men het persoonlijke aspect en de korte lijnen fijn vindt. Ik ben de behandelaar,  de persoon die je aan de telefoon krijgt en ook degene die de eventuele (steun)zolen maakt.’

Podologie Dwingeloo
Nijstad 4, Dwingeloo
Tel. 0621338518
www.podologiedwingeloo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Deze inhoud is beschermd