Regio
Havelte

Regio
Diever

Regio
Dwingeloo

Regio
Vledder

Kerst bij Landhotel Diever

Vier Kerst bij Landhotel Diever

Het Landhotel Diever maakt zich op voor een sfeervolle winter. Het restaurant aan de Groningerweg is 365 dagen per jaar geopend, dus je kunt er altijd terecht voor een kopje koffie, een smaakvolle lunch of een verrassend diner. Ook kun je Kerst bij Landhotel Diever vieren.

Lunch of koffie na je winterwandeling

Het Landhotel ligt pal naast het Drents-Friese Wold. Dus parkeer je auto bij het hotel, duik het bos en in en schuif na een heerlijke wandeling aan voor een smakelijke lunch of heerlijke koffie of thee met iets lekkers.

Muziekzondagen

Op zondag even er tussenuit? In de winter is er iedere derde zondag van de maand een muzikant. Gratis entree en gratis hapjes, inlopen kan ieder moment vanaf 16.00 uur. Heerlijk samen genieten onder het genot van een borreltje. Het is mogelijk om aansluitend te dineren. Dan is reserveren vooraf gewenst.

Kerst bij Landhotel Diever

Op zowel Eerste als Tweede Kerstdag kun je bij het Landhotel met een gezelschap van maximaal 6 personen terecht voor een 4-gangen kerstmenu voor € 47,50 p.p. Elke dag serveren ze een ander menu met een variatie aan smakelijke vis- en vleesgerechten. Je kunt kiezen uit twee aanvangstijden: 17.00 uur (tot 19.15 uur) of 19.45 uur (tot 22.00 uur).

Kerst bij Landhotel - kerstmenu

Optioneel kun je een bijpassend wijnarrangement bestellen bestaande uit 4 glazen wijn p.p. en een fles plat of bruisend water voor € 21,50 p.p. of een Bob arrangement (halve glazen) voor € 12,– p.p.

Reserveren voor jouw Kerst bij Landhotel Diever kan via 0521 594114.

Landhotel Diever
Groningerweg 6
7981 LA  Diever
Tel. 0521 594114
info@landhoteldiever.nl
www.landhoteldiever.nl

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd