ONDERZOEK

Doe mee met dit onderzoek onder organisaties in Westerveld

En maak kans op een gratis deelname van twee pagina’s in InWesterveld Magazine.

Hoe belangrijk is de lokale klant voor jou als bedrijf of vereniging in Westerveld? En hoe bereik jij die lokale doelgroep?
InWesterveld Magazine heeft drie studentes van Hogeschool Windesheim in Zwolle gevraagd onderzoek te doen naar de behoeften van bedrijven, instellingen, verenigingen en stichtingen om de inwoners van Westerveld te bereiken. Waarom? Om beter in te kunnen springen op jouw wensen en jou nog beter van dienst te kunnen zijn in het bereiken van de inwoners in Westerveld.

Vul de vragenlijst in

Heb jij een bedrijf in Westerveld? Of ben jij bestuurlijk betrokken bij een stichting of vereniging? Vul dan de vragenlijst in. Het kost je maximaal 5 minuten om alle vragen te beantwoorden.
Als je ook je e-mailadres achterlaat, maak je bovendien kans op een GRATIS DEELNAME van twee pagina’s in het volgende magazine. Dit is inclusief een interview en professionele fotografie.
Of je nu je e-mailadres achterlaat of niet, alle antwoorden worden sowieso anoniem verwerkt.

Wat moet je doen om kans te maken op de prijs?

  • Vul voor 1 mei 2021 de digitale vragenlijst in.
  • Laat je e-mailadres achter.

Eind mei laten we via de mail weten of je hebt gewonnen.

Over de studenten

InWesterveld Magazine geeft jonge talenten graag een kans werkervaring op te doen. Ella Bijsterbosch, Barbara Dames en Isa Vijsma studeren Communicatie aan Hogeschool Windesheim en namen het aanbod aan om dit behoeftenonderzoek voor ons te doen. Wij hopen ze naast werkervaring in communicatie en marketing ook een stukje liefde voor Westerveld mee te geven ;-).
error: Deze inhoud is beschermd