Regio
Havelte

Regio
Diever

Regio
Dwingeloo

Regio
Vledder

Kerstmenu t Keernpunt

Nieuw bij het ‘t Keernpunt: Uit eten met Kerst

Ben je op zoek naar een gezellige, knusse omgeving om Kerst te vieren met je gevarieerde gezelschap? ‘t Keernpunt in Diever biedt komende Kerst op beide dagen een 3- of 4-gangen keuzemenu. Ieder kan zijn eigen smakelijke menu samenstellen met keuzes voor vis, vlees of vegetarisch. Ook voor de kinderen is er een lekker kindermenu.

Kerst Keuzemenu

Naast Henk Willems en Wieneke de Vries werden bijna 2 jaar geleden Arjan en Bernadet Huisman mede-eigenaar van ’t Keernpunt. Een grote wens van Arjan was om ook met Kerst open te gaan. ‘Ik heb bij andere werkgevers jaren met Kerst gewerkt en ik vind het fantastisch. Iedereen is vrolijk en heeft de tijd, het is altijd een feestje. Ik vind het leuk om ervoor te zorgen dat iedereen van deze mooie feestdagen met elkaar kan genieten.’

't Keernpunt in Diever

Vorig jaar kon ‘zijn’ eerste Kerst bij ’t Keernpunt helaas niet doorgaan vanwege corona, maar Arjan hoopt het kerstfeest dit jaar wel te kunnen vieren in het restaurant. ‘We gaan het gezellig aankleden en maken er een mooie knusse kerstomgeving van waar iedereen gezellig samen kan zijn met lekker eten voor een goede prijs. We werken met twee aanvangstijden: van 16.00 – 18.30 uur, dat is ook een mooie tijd voor gezelschappen met kinderen en van 19.00 – 22.00 uur. Ik heb er veel zin in: het wordt een feestje!’ Je kunt op beide kerstdagen bij ’t Keernpunt terecht, maar ook kerstavond is een mogelijkheid.

Kerstmenu 't Keernpunt

Keernpunt wintergerechten

Tot en met maart is ’t Keernpunt geopend van woensdag tot en met zaterdag vanaf 11.00 uur en op zondag vanaf 13.00 uur. Deze winter staan er weer heerlijke wintergerechten op de kaart: van huisgemaakte snert tot heerlijke stamppotten. Ook staat er regelmatig wild op het menu en uiteraard de lekkere warme Apfelstrudel om op te warmen na een fijne winterwandeling.

Sint- of Kerstcadeautip:
’t Keernpunt cadeaubon! Te bestellen op de site.

’t Keernpunt
Hoofdstraat 48
7981 AB Diever
Tel. 0521 591884
www.keernpunt.nl
facebook.com/tKeernpunt/

Deel dit artikel

NIEUW

MAANDELIJKS EEN ONLINE MAGAZINE

Ontvang maandelijks ons eMagazine in je mailbox met de nieuwste items uit eigen regio.

error: Deze inhoud is beschermd